Windows Phone neden alınmaz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
WP neden alınmasın? Aynı iOS gibi kapalı kaynak koduna sahip bir işletim sistemi Windows Phone 8.1. Ayrıca Microsoft, donanım üreticilerine belirli limitler koyuyor ve minimum sistem gereksiniminin altına hiçbir üretici düşemiyor. Bu sayede istikrarı yakalayabiliyorsun telefonda...

WP neden alınmasın? Aynı iOS gibi kapalı kaynak koduna sahip bir işletim sistemi Windows Phone 8.1. Ayrıca Microsoft, donanım üreticilerine belirli limitler koyuyor ve minimum sistem gereksiniminin altına hiçbir üretici düşemiyor. Bu sayede istikrarı yakalayabiliyorsun telefonda...
Bence düşük bütçeliler çok iyi bir seçim zaten. Stabil çalışıyor. Ben kendim sıkıldığım için değiştirme gereği duydum şahsen.

Bilmem sen söyle. Ne gibi kişileştirmeler WP varda android'de yok mesela.

@Ali Özönel Hızı konusunda Amiral gemisi diye tabir edilen cihazlar tatmin ediyor. Ucuza alırsan Android pişman ediyor gerçekten. Ama WP bu konu da çok başarılı ucuz pahalı fark etmiyor hepsi stabil çalışıyor.

Ben Lumia 630 kullanıyorum aşırı derece memnunum :)
Doğrudur. Ben 520 kullandım alıyorken hızla ilgili hiç bir beklentim yoktu. Ama gerçekten stabilitesi şaşırttı o fiyata. Dediğim gibi görselden sıkıldığım için ve büyük ekrana geçmek istediğim için değiştirdim. 4 inç'tende sıkılmıştım artık. Şimdi 5.2 G2 var ekran normal geliyor yani 5.5 inç olsaymış keşke. :)

:)

Kutucuklardan iyi dedin. Bende bunu nasıl yapabildiğini sordum. Ben yazı tipini değiştirebildim. Birde şu ızgara menü çok görsel güzel çok hoş yani. :) Ha, unutmadan Launcherlar çok yavaşlatıyor. Güzel olabiliyor ama telefon,çok görsel oluyor çok :). Telefon ağır çekim moda giriyor daha ayrıntılı görüyorsun efektleri. Hoş keşke sadece onu yükledik diye kassa iyi.

İstemediğin kadar yazı çeşidi var. Ağır çekimi WP kullanırkende kullanmadım. :) Menü olayınıda kendim ne İos'ta nede WP'da sevemedim. Android bu konuda iyi. Görsel şölen. Telefona baktığımda kullanma isteğim kaçıyor WP 1 İos 2.

He telefonla ne istersem aynı ekrana sığdırabiliyorum. Hepsini aynı anda yapabiliyorum. Takılma söz konusu olamaz.

Sensörleri saymıyorum bile. İstediğin gibi ekran alıntıları TV klima vesayire kullanabilme kızılötesi ile. Biri aradığı zaman arkada led yanması için 43 bin kişi WP'na mail atmış ama cevap yok. Android'te buda var. :D Gece gece aklıma gelmeyen bir sürü şey var. Ben böyle şeyleri seviyorum ve sevdiğim sürecede Android'e devam. İstesem İos'ta alırım ama yok işte beni tatmin eden şeyler Android'te. Çöp uygulama dolu diyenler. :D Aradığınız şeyi yazın sizde bulursunuz. Kasıyor diyenlerde 500'e 600'e Android almasın.

Çok görsel gerçekten :). Bende nedense saçma sapan işletim sistemleri hoşuma gitmiyor. Önüne gelenin uygulama yapması developer kesilmesi,Ram kullanmayı bilmemek market diye dediklerinin yarısının virüs olması, WP nin sonradan oturmasına rağmen uygulama sayısını Wp deki uygulama sayısıyla karşılaştıran beyin yoksunları ve fanlar soğutuyor androidden ürünüm kasmaya başladıktan sonrada değiştirdim iyiki. Siz o insanlara rastlamamışsınız iyiki Android iyidir devam edin.
Ayrıca yazı tipi sayısı tek başına büyük bir görsellik.
Ne bileyim yandan yemiş işletim sistemleri hoşuma gitmiyor kısaca. Telefon launcherla ancak kişileştiriliyor. :) :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı