Windows Security düzgün çalışmıyor

Phyruss

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dünden beri Windows Security düzgün çalışmıyor. Görev çubuğunda ünlem işareti var ancak görev çubuğundan açmaya çalıştığımda ayarlar vs. açılmıyor. Sadece Windows ayarlarından ve arama menüsünden açabiliyorum. Açıldığında da çoğu koruma "bilinmeyen" olarak gözüküyor ve boş bir buton var.

1677330810274.png

1677330567140.png

Tarama vs. yapabiliyorum ancak yukarıdaki sıkıntılar mevcut. Ayarlardan uygulamayı sıfırladım ancak bir şey değişmedi.

1677330735964.png

Sorunun kaynağını da tam olarak bulamadım. Nasıl çözebilirim bu olayı?

Edition Windows 11 Pro
Version 22H2
Installed on ‎26.‎01.‎2023
OS build 22621.1105
Experience Windows Feature Experience Pack 1000.22638.1000.0

1677330896059.png

Windows Update'den son güncellemeyi yaptım, şimdilik sorun çözüldü gibi gözüküyor. Ama neden durup dururken böyle bir şey oldu anlamadım, bazı adware'ler bu şekilde Windows Security'i bloklayabiliyormuş sanırım. Malwarebytes ile bilgisayarı tarattım ama herhangi bir zararlı bulamadı.

Son düzenleme:
Selam, bende de benzer bir sorun var hem durumları unknown gözüküyor hem de bende windwos security penceresi açılmıyor düzgün bir şekilde, açınca kendiliğinden hemen kapanıyor.
Ekran Kaydı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En son sürüme güncelledim ancak sorun devam ediyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Selam, bende de benzer bir sorun var hem durumları unknown gözüküyor hem de bende windwos security penceresi açılmıyor düzgün bir şekilde, açınca kendiliğinden hemen kapanıyor.
Ekran Kaydı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En son sürüme güncelledim ancak sorun devam ediyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Bir ara kendi kendine Microsoft'un güvenlik uygulamasını (Microsoft Defender) yükledi. Ondan sonra benimki de konudaki arkadaşa benzer bozuldu. Eğer sistemde Microsoft Defender varsa bir silmeyi deneyin. Ben sildikten sonra Windows Güvenliği çalışmamaya başladı ama sonra kendi kendine düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı