Phyruss
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, dünden beri Windows Security düzgün çalışmıyor. Görev çubuğunda ünlem işareti var ancak görev çubuğundan açmaya çalıştığımda ayarlar vs. açılmıyor. Sadece Windows ayarlarından ve arama menüsünden açabiliyorum. Açıldığında da çoğu koruma "bilinmeyen" olarak gözüküyor ve boş bir buton var.
Tarama vs. yapabiliyorum ancak yukarıdaki sıkıntılar mevcut. Ayarlardan uygulamayı sıfırladım ancak bir şey değişmedi.
Sorunun kaynağını da tam olarak bulamadım. Nasıl çözebilirim bu olayı?
Windows Update'den son güncellemeyi yaptım, şimdilik sorun çözüldü gibi gözüküyor. Ama neden durup dururken böyle bir şey oldu anlamadım, bazı adware'ler bu şekilde Windows Security'i bloklayabiliyormuş sanırım. Malwarebytes ile bilgisayarı tarattım ama herhangi bir zararlı bulamadı.
Tarama vs. yapabiliyorum ancak yukarıdaki sıkıntılar mevcut. Ayarlardan uygulamayı sıfırladım ancak bir şey değişmedi.
Sorunun kaynağını da tam olarak bulamadım. Nasıl çözebilirim bu olayı?
Edition Windows 11 Pro
Version 22H2
Installed on 26.01.2023
OS build 22621.1105
Experience Windows Feature Experience Pack 1000.22638.1000.0
Version 22H2
Installed on 26.01.2023
OS build 22621.1105
Experience Windows Feature Experience Pack 1000.22638.1000.0
Windows Update'den son güncellemeyi yaptım, şimdilik sorun çözüldü gibi gözüküyor. Ama neden durup dururken böyle bir şey oldu anlamadım, bazı adware'ler bu şekilde Windows Security'i bloklayabiliyormuş sanırım. Malwarebytes ile bilgisayarı tarattım ama herhangi bir zararlı bulamadı.
Son düzenleme: