Çözüldü "Windows + Shift + S" ile alınan ekran görüntüsü nereye kaydolur?

• Konuyu başlatan K_C
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 2.078
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

K_C

Centipat
Daha fazla  
Dediğim gibi görüntü aldım görüntüler resimler, videolar ve ayarlar> yakalamalr>kalsörü aç, orada da yok. Depolama yeni içerik kayıt yeri gibi bir şey vardı oradan yeni resim nereye kaydedilecek diye bir ayar var onu değiştidim farklı disk seçerek tekrar yaptım olmadı.

Çözüm
Bildirimlerde alıntı ve taslak açık olması lazımmış ve Windows+V yapınca da görünür.

Ekran görüntüsü 2024-08-16 124815.png
Evet, bildirimlere girdiğimde yeni bildirim yok diyor.

O zaman ekran görüntüsü aldıktan sonra kendinize veyahut arkadaşınıza mesaj atın veyahut dosya yükleme programına CTRL+v kombinasyonu ile yükleyin. Ardından oradan indirme işlemi gerçekleştirin.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman ekran görüntüsü aldıktan sonra kendinize veyahut arkadaşınıza mesaj atın veyahut dosya yükleme programına CTRL+v kombinasyonu ile yükleyin. Ardından oradan indirme işlemi gerçekleştirin.

Dosya yükleme programı nedir? Bir de ekran görüntüsü için alan seçiyorum ardından herhangi bir şey olmuyor, ekran eski haline dönüyor. Klasör içine falan yapıştırmaya çalışıyorum ama bir şey kopyalanmadığı için yapıştırmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya yükleme programı nedir? Bir de ekran görüntüsü için alan seçiyorum ardından herhangi bir şey olmuyor, ekran eski haline dönüyor. Klasör içine falan yapıştırmaya çalışıyorum ama bir şey kopyalanmadığı için yapıştırmıyor.
Discord üzerinden arkadaşına atabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı