Windows sıfırlama ve format atılmama sorunu

OguzhanSnc

Centipat
Daha fazla  
Windows'u sıfırladım ve benden şöyle bir hesap istedi ne yaparsam yapıyım geçemedim. Flashtan Boot etmeye çalıştığımda da olmuyor yine bu ekrana atıyor beni.

IMG_20200426_085042.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız arkadaş Flash Bellekten boot ettiğini zaten söylemiş.
Konu sahibi USB'den boot edip etmediğini tam olarak bilmiyor olabilir çünkü boot menüye girmemiş olabilir veya BIOS'teki boot priority sırasının en başında USB olmayabilir bunu anlayamayacaksanız zaten bu konuya cevap vermenize gerek yok.

Konu sahibi USB'den Boot edip etmediğini tam olarak bilmiyor olabilir çünkü Boot menüye girmemiş olabilir veya BIOS'teki Boot priority sırasının en başında USB olmayabilir bunu anlayamayacaksanız zaten bu konuya cevap vermenize gerek yok.

Burada bir arkadaşa yardım etmeye çalışıyoruz bu şekilde davranacaksanız insanlara bu forumda olmanıza gerek yok.
Uklalalığın lüzumu yok adam gibi cevap verin.

Burada bir arkadaşa yardım etmeye çalışıyoruz bu şekilde davranacaksanız insanlara bu forumda olmanıza gerek yok.
Uklalalığın lüzumu yok adam gibi cevap verin.
Haklısınız ayrıca karşınızdakinin USB bellekten boot edip etmediği hakkında neden tereddütünüz var arkadaş direk demiş usb'den boot etmeyi denedim diye.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı