MiniKaku Femtopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #1 Windows'u SSD'ye nasıl atabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2021
Ufuk Dursun Decapat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 54 Çözümler 1 Yer Sevap Kasıyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #2 Disk Klonlama ile Windows'u SSD'ye Taşıma Sabit diskte yüklü olan Windows'u disk klonlama ile yeni SSD'ye aktarıyoruz. Bilgisayarınızı hızlandırmak için yeni bir SSD aldınız ve halihazırda www.technopat.net Artı 0 Eksi
Disk Klonlama ile Windows'u SSD'ye Taşıma Sabit diskte yüklü olan Windows'u disk klonlama ile yeni SSD'ye aktarıyoruz. Bilgisayarınızı hızlandırmak için yeni bir SSD aldınız ve halihazırda www.technopat.net
EgehanAltintas Kilopat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #3 Disk mi klonlamak istiyorsunuz yoksa temiz OS kurmak mı? Artı 0 Eksi
KS KS MiniKaku Femtopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #4 EgehanAltintas dedi: Disk mi klonlamak istiyorsunuz yoksa temiz OS kurmak mı? Genişletmek için tıkla... 840 gb kullanıyorum harddiskte 240 gb ssd ye geçmek istiyorum nasıl olursa Artı 0 Eksi
EgehanAltintas dedi: Disk mi klonlamak istiyorsunuz yoksa temiz OS kurmak mı? Genişletmek için tıkla... 840 gb kullanıyorum harddiskte 240 gb ssd ye geçmek istiyorum nasıl olursa
EgehanAltintas Kilopat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #5 MiniKaku dedi: 840 gb kullanıyorum harddiskte 240 gb ssd ye geçmek istiyorum nasıl olursa Genişletmek için tıkla... Gereksiz dosyaları silip, gereklileri yedek alın. Temiz işletim sistemi kurun. Artı 0 Eksi
MiniKaku dedi: 840 gb kullanıyorum harddiskte 240 gb ssd ye geçmek istiyorum nasıl olursa Genişletmek için tıkla... Gereksiz dosyaları silip, gereklileri yedek alın. Temiz işletim sistemi kurun.