Yeni PC'e sıfır SSD'ye format nasıl atılır?

Burak Abaka

Hectopat
Yeni bir sistemim var. USB'ye Rufus ile Windows'u yazdım fakat format atamıyorum. UEFI olarak yazdım, SSD var ve şu an o da yeni olduğu için BIOS'tan başka bir yere giremiyorum. UEFI destekliyor PC'm sanırım. Çok zorda kaldım, yardım eder misiniz? BIOS ayarlarını eski haline döndürdüm gene olmadı. Çok da anlamıyorum bu işlerden. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir sistemim var. USB'ye Rufus ile Windows'u yazdım fakat format atamıyorum. UEFI olarak yazdım, SSD var ve şu an o da yeni olduğu için BIOS'tan başka bir yere giremiyorum. UEFI destekliyor PC'm sanırım. Çok zorda kaldım, yardım eder misiniz? BIOS ayarlarını eski haline döndürdüm gene olmadı. Çok da anlamıyorum bu işlerden. Yardımlarınızı bekliyorum.

USB belleği boot ediyorsunuz değil mi?

Yeni sistemler UEFI destekler. BIOS'dan QFLASH kısmına girebiliyorsan zaten yapman gereken oraya girip format belleğine (başında UEFI ibaresi olan) tıklamak ve kurulumu başlatmak.

Son düzenleme:
USB belleği boot ediyorsunuz değil mi?
Hiç bilmiyorum o tarz şeyleri yardımcı olur musun
Yeni sistemler UEFI destekler. BIOS'dan QFLASH kısmına girebiliyorsan zaten yapman gereken oraya girip Windows kurulum belleğine (başında UEFI ibaresi olan) tıklamak ve kurulumu başlatmak.
Valla biosda flash gözüküyor bide ssd gözüküyor ama tıklanmıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı