Windows takılıyor ve browserlarda çökme sorunu var

Krosez

Decapat
Daha fazla  
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
HDD
Ekran kartı
NVDİA Geforce 210
İşlemci
İntel Pentium 4 G2010 2,80 GHZ
Arkadaşlar nasıl söylesem bilmiyorum yani bilgisayarcıya gittim ne var diye HDD veya RAM'imde sorun yok. Format attı adam temiz bende atmıştım ama hala mavi ekran web sitelerde çökme bazen mavi ekransız çöküyor PC. Yani artık dayanamıyorum bir sürü konu açtım hatayı çözmeye çalıştım olmuyor :(
(Önceden Linux Mint yükledim onda da takılıyordu aynı hatalar oluyordu yine ve şimdi yine.)

Bilgisayarım 11 yıllık sanırsam artık öldü.

Dosya Ekleri

• 1731428215822.png
    1731428215822.png
    16,4 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen bayağı oluyor ama en son bugün ondan önce de 1 ay bile olmadı.

Voltaj autodaydı 1,50 yaptım yine mavi ekran yaptım 1,65 yaptım şu an iyi gibi ama belli olmaz.
Bir de sanırım benim BIOS legacy olduğu için RAM frekans ayarlama yok baktım internete nasıl düzeltebilirim :/

BIOS türünüz ne hocam? CMOS bir BIOS'a sahibim ve sorunsuz bir şekilde ayarlama yapabiliyorum, yeni konu açsanız daha çok yardımcı olurlar.

BIOS'a pek hakim değilim ama sanırsam legacy diye biliyorum bilmiyorum daha doğrusu :D ama eski bir BIOS'a sahibim. 2013 yılı falan.

Legacy BIOS türü değil hocam, yeni bir konu açın orada anakartınızı belirtmeniz yeterli olacaktır.

Geçmiş olsun hocam, mavi ekranda ne yazdığını atar mısınız? Belki yardımcı olurlar.

Klasik cihazınız bir sorunla karşılaştı falan başka bir şey yazmıyor maalesef bir de yani az önce yine gitti Google'a giremiyorum Microsoft Edge'e falan girdim ama yine gidiyor vallahi kafayı yiyeceğim mesela Skype beyaz oluyor nedense bir de kendi kendine kapanıyor sonra tarayıcı bazen çöküyor video izliyemiyorum + şimdi Update güncelleyim dedim bu sorunla karışaştırdım hatta bir ara daha olmuştu direk güncellemeleri kapatmıştım da faydası olmamıştı 24H2 de değil 22H2 güncellemesini bile yapamıyor PC yani ne yapacağım bilmiyorum Linux Mint de de bu sorun vardı yani ne yapacağımı bilmiyorum 2 3 kere daha konu açtımda kimse bir şey yazmadı ona üzüldüm bayağı sorunu falan da anlamadım :(

Windows Update'le karşılaştığım hata:
1731441887497.png

Klasik cihazınız bir sorunla karşılaştı falan başka bir şey yazmıyor maalesef bir de yani az önce yine gitti Google'a giremiyorum Microsoft Edge'e falan girdim ama yine gidiyor vallahi kafayı yiyeceğim mesela Skype beyaz oluyor nedense bir de kendi kendine kapanıyor sonra tarayıcı bazen çöküyor video izliyemiyorum + şimdi Update güncelleyim dedim bu sorunla karışaştırdım hatta bir ara daha olmuştu direk güncellemeleri kapatmıştım da faydası olmamıştı 24H2 de değil 22H2 güncellemesini bile yapamıyor PC yani ne yapacağım bilmiyorum Linux Mint de de bu sorun vardı yani ne yapacağımı bilmiyorum 2 3 kere daha konu açtımda kimse bir şey yazmadı ona üzüldüm bayağı sorunu falan da anlamadım :(

Windows Update'le karşılaştığım hata:Eki Görüntüle 2350930

Mavi ekranda neden yediğinizin hata kodu yazar hocam, onu gösterebilirseniz çok daha iyi olur. Örnek:

Ekran Alıntısı.PNG

Technopat Haberler

Geri
Yukarı