Windows UEFI mi kurulmalı?

Daha fazla  
Merhabalar UEFİ mi veya klasik BIOS mu daha hızlı? Bunun arasındaki fark bilgisayar hızını etkiler mi? Windows 10 kurulumunda UEFİ mi kurmalıyım? Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her zaman UEFI kurulum yapılmasını söylüyoruz. UEFI kurulum, bilgisayarın daha çabuk açılmasını sağlar. Bilgisayarın performansına etki etmez.

Merhabalar kurulum rehberindeki her adımı tek tek yaptım, internettede bayağı bir araştırma yaptım fakat Monster Abra A7 v6.1 bilgisayarıma win 10 uefi kurulumu yapamadım.
Rehberdeki adımları takip ettiğimde aldığım sonuç '' reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device'' yazısı oluyor. Hard disklerde herhangi bir sıkıntı yok bios ekranında gözüküyor fakat Uefi kurulumu Enable yapınca diğer satalar değil sadece UEFI kuruluma hazırlanmış dosyayı görüyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim cihazımı yaklaşık 2 aydır kurulumu gerçekleştiremediğimden kullanamıyorum. Şimdiden destekler için çok teşekkür ederim.

Merhabalar kurulum rehberindeki her adımı tek tek yaptım, internettede bayağı bir araştırma yaptım fakat Monster Abra A7 v6.1 bilgisayarıma win 10 uefi kurulumu yapamadım.
Rehberdeki adımları takip ettiğimde aldığım sonuç '' reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device'' yazısı oluyor. Hard disklerde herhangi bir sıkıntı yok bios ekranında gözüküyor fakat Uefi kurulumu Enable yapınca diğer satalar değil sadece UEFI kuruluma hazırlanmış dosyayı görüyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim cihazımı yaklaşık 2 aydır kurulumu gerçekleştiremediğimden kullanamıyorum. Şimdiden destekler için çok teşekkür ederim.

UEFI için USB Belleği nasıl hazırladığınığınızın ekran görüntüsünü atar mısınız?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı