Rehber Windows Ürün Anahtarları

Teşekkürler hocam, temiz format atmadan diğer yöntemi denemekte fayda var diye düşünüyorum.
Çünkü muhasebe programları falan var, format sonrası kurulumda sıkıntı çıkabiliyor o yüzden uğraşmak istemiyorum.

Normalde Windows 10 Enterprise kullanmak için önce Pro kurup sonra yükseltme vasıtasıyla işlem gerçekleştiriliyor. Tam tersi bir durum için forumda ki yöntem kullanılabilir bence.

Size kalmış 2 durumda da bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Hocam konu açma süresi var ama o tabloyu nasıl yaptınız hocam?

Eki Görüntüle 1004614
Metin editörünün sağ üstünde dikey şekilde 3 nokta var. Onun altında Tablo Ekle seçeneği mevcut. Uygun ölçülerle istediğiniz tabloyu oluşturup düzenleyebilirsiniz.

Hocam tekrar merhaba,

Ayarlarda ürün anahtarını değiştir kısmında sizin verdiğiniz linkten aldığım Windows 10 Pro Retail Key'i girdim. Bu arada Enterprise sürümü tanımlıydı.
Etkinleştirme sorunsuz tamamlandı ve sürüm Pro olarak güncellendi. Yani Enterprise > Pro şeklinde yükseltmiş oldum.

Ayrıca garip bir şekilde şu konuda yaşadığım sorunum da çözülmüş oldu

Key almadan önce okudum baya yardımcı oldu elinize sağlık hocam.

Microsoft'tan direk almadığınız sürece ucuza satılan Key'lere para vermenizi önermem çünkü dijital lisans edinmenin ücretsiz hem de yasal olduğunu düşündüğüm bir yöntemi var;

MAK keyler Microsoft hesabı ile kullanılabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…