Çözüldü Windows Update devre dışı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Umayça

Hectopat
Daha fazla  
1648304438177.png

Windows Update'i çalıştıramıyorum, çalıştırmaya çalıştığımda ise erişim engellendi diyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Birkaç aydır durum böyle bu arada, yeni fark ettim.

O komudun daha önce bir şeye yaradığını gördün mü?
Umarım Microsoft forumdaki her soruya yazılan kısımdan kopyalamadın.
Microsoft forumu'ndan çalmadım merak etmeyin. Benim de hizmetlerimden bir tanesinde sorun olduğu için denemiştim sonrasinda düzelmişti. Çalıştırlamayan servisler için de bir kod vardı fakat hatırlayamadım.

O komudun daha önce bir şeye yaradığını gördün mü?

Aslında yarıyor, Kernel Power 41 63 veya WattMan hatalarında. Tabii burada işe yarayacak gibi değil orası ayrı konu.

Regedit - HKEY_LOCAL_MACHINE - SYSTEM - CurrenControlSet - Services - wuauserv yolunu izleyerek sağdaki Start'ın değerini örneğin 3 yapabilirsin (manuel).

Bunu yaptıktan sonra Windows'u yeniden başlatıp hizmetlerden Windows Update'i etkinleştirin.

Aslında yarıyor, Kernel Power 41 63 veya WattMan hatalarında. Tabii burada işe yarayacak gibi değil orası ayrı konu.

Bunu yaptıktan sonra Windows'u yeniden başlatıp hizmetlerden Windows Update'i etkinleştirin.

Böyle bir şey hatırlıyorum hocam. Galiba yukarıda belirttiğim şey o idi. Dediğim gibi benim hizmetlerimde de başlatamam sorunu olmuştu, o komutla çözdüm yıllar önce.

İyi bari yanılmış oldum. 😁

Benim dediğim yöntem ile de işi sağlama alabilirsiniz, bi' kontrol edin. Geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı