hemen deniyorum hocam bitince yazarımCMD'yi yönetici olarak başlatıp sfc/scannow yazar mısınız hocam?
CMD'yi yönetici olarak başlatıp sfc/scannow yazar mısınız hocam?
Microsoft forumu'ndan çalmadım merak etmeyin. Benim de hizmetlerimden bir tanesinde sorun olduğu için denemiştim sonrasinda düzelmişti. Çalıştırlamayan servisler için de bir kod vardı fakat hatırlayamadım.O komudun daha önce bir şeye yaradığını gördün mü?
Umarım Microsoft forumdaki her soruya yazılan kısımdan kopyalamadın.
O komudun daha önce bir şeye yaradığını gördün mü?
Regedit - HKEY_LOCAL_MACHINE - SYSTEM - CurrenControlSet - Services - wuauserv yolunu izleyerek sağdaki Start'ın değerini örneğin 3 yapabilirsin (manuel).
Aslında yarıyor, Kernel Power 41 63 veya WattMan hatalarında. Tabii burada işe yarayacak gibi değil orası ayrı konu.
Bunu yaptıktan sonra Windows'u yeniden başlatıp hizmetlerden Windows Update'i etkinleştirin.
Çözüldü: Devre Dışı Kalan Windows Update Aktif Etme Sorunu
Yusuf'un dediğini yaptıktan sonra bunu indir ve varsayılan tıkla sonra roket simgesine tıkla. http://www.sordum.org/files/downloads.php?easy-service-optimizerwww.technopat.net
hocam allah razı olsun çalışıyor artık çok teşekkür ederimCMD'yi yönetici olarak başlatıp sfc/scannow yazar mısınız hocam?
yaptım hocam sizede çok teşekkürlerİyi bari yanılmış oldum.
Benim dediğim yöntem ile de işi sağlama alabilirsiniz, bi' kontrol edin. Geçmiş olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.