Windows Update güncellenmiyor

Talamataka

Zeptopat
Daha fazla  
Ekran kartı
AMD Radeon 530
Resimde de gördüğünüz gibi AMD Inc. Display güncellemesini yapamıyorum. Ve sanırım bundan kaynaklı AMD 530 ekran kartım çalışmıyor çünkü düşük performans alıyorum. Resimde indir butonu açık ve indire basıyorum ama hiçbir şey olmuyor. Sorun giderici sorun algılayamadı. Yukarıda da ''Durum: Bekleyen indirme'' diyor sabahtan beri. Windows Defender ı kapatıp denedim yine olmadı. Sorun ne? Nasıl Halledeceğim? (Aygıt yöneticisinde AMD 530 ekran kartında ünlem var yani galiba çalışmıyor. Bunu indirirsem çalışacak ama indiremiyorum.)

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (11).png
    Ekran Görüntüsü (11).png
    377,6 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım sağ tıklayıp yönet kısmından görüntü bağdaştırıcıları AMD 530 sağ tık devre dışı bırak diyerek tekrar deneyebilir misiniz?
İşiniz bittiğinde tekrar etkinleştirmeyi unutmayınız.

AMD 530 özelliklerine girin donanım kimliğini kopyalayarak Google'da aratın. Oradan çıkan driverları manuel olarak kurun.

Ek olarak AMD'nin sitesinden de driverı temin etmeniz sizin için uygun olacaktır.

Bilgisayarım sağ tıklayıp yönet kısmından görüntü bağdaştırıcıları AMD 530 sağ tık devre dışı bırak diyerek tekrar deneyebilir misiniz?
İşiniz bittiğinde tekrar etkinleştirmeyi unutmayınız.
''bilgisayarım sağ tıklayıp'' dediğiniz kalıbı biraz açar mısınız tam anlamadım

"Bilgisayarım sağ tıklayıp" dediğiniz kalıbı biraz açar mısınız tam anlamadım

Windows + X tuşlarına beraber basın. Aygıt Yöneticisi'ni açın. Oradan ekran kartını devre dışı bırakın demeye çalışmış.

Windows + X tuşlarına beraber basın. Aygıt Yöneticisi'ni açın. Oradan ekran kartını devre dışı bırakın demeye çalışmış.
bunu yapmamamı mı öneriyorsunuz

AMD 530 özelliklerine girin donanım kimliğini kopyalayarak Google'da aratın. Oradan çıkan driverları manuel olarak kurun.

Ek olarak AMD'nin sitesinden de driverı temin etmeniz sizin için uygun olacaktır.
ve donanım kimliğini nasıl kopyalayacağım bulamadım çünkü

Tamam nasıl yapacağım peki bunu

Aygıt Yöneticisinde aygıta sağ tıklayın ve açılır menüde Özellikler öğesini seçin. Ayrıntılar sekmesini seçin. Açılır listede Donanım Kimliklerini seçin. Oradaki çıkan donanım kimliklerinden birisini kopyalayın Google'da aratın. Driver sitelerinde ekran kartınıza driverlar çıkacaktır. Güvenilir bir siteden driverınızı indirip kurun.

Bazen sürücülerin güncellenebilmesi için cihazı devre dışı bırakmanız gerekebiliyor.
Bizzat kulanmış olduğum Lenovo laptopumu Windows 10 21H2 sürümüne geçirmek için anlamsız bir şekilde ses sürücülerimi devre dışı bırakmak zorunda kaldım.
Ama arkadaşımızın belirttiği yöntem ile daha çabuk sonuca varabilirsiniz.
AMD Driver Autodetect kullanıp sürücünüzde güncelleştirmeler var ise oradanda uygulayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı