Windows Update güncellenmiyor

Bazen sürücülerin güncellenebilmesi için cihazı devre dışı bırakmanız gerekebiliyor.
Bizzat kulanmış olduğum Lenovo laptopumu Windows 10 21H2 sürümüne geçirmek için anlamsız bir şekilde ses sürücülerimi devre dışı bırakmak zorunda kaldım.
Ama arkadaşımızın belirttiği yöntem ile daha çabuk sonuca varabilirsiniz.
AMD Driver Autodetect kullanıp sürücünüzde güncelleştirmeler var ise oradanda uygulayabilirsiniz.
herhangi bir riski var mı? Diğer yolu çok yapmak istemedim bir sürü site çıktığı için. Bu yöntemde bilgisayara dahil bir risk var mı? Çünkü en son Microsoft un talimatlarını uyguladığımda seçenekten direkt cihazı kaldır demiştim yeniden kurmak için ve birkaç saniye sonra PC dondu kaldı. Kapatıp onarım menüsünden onarım aypıp bilgisayarı tekrar açmak zorunda kaldım. Benzer bir vaka yaşamak istemiyorum.

herhangi bir riski var mı? Diğer yolu çok yapmak istemedim bir sürü site çıktığı için. Bu yöntemde bilgisayara dahil bir risk var mı? Çünkü en son Microsoft un talimatlarını uyguladığımda seçenekten direkt cihazı kaldır demiştim yeniden kurmak için ve birkaç saniye sonra PC dondu kaldı. Kapatıp onarım menüsünden onarım aypıp bilgisayarı tekrar açmak zorunda kaldım. Benzer bir vaka yaşamak istemiyorum.
İki saniye kadar görüntü gidecek ve geri gelecektir.
Ama siz en güvenilir yöntem olarak aşağıda attığım linki takip edin.

Bazen sürücülerin güncellenebilmesi için cihazı devre dışı bırakmanız gerekebiliyor.
Bizzat kulanmış olduğum Lenovo laptopumu Windows 10 21H2 sürümüne geçirmek için anlamsız bir şekilde ses sürücülerimi devre dışı bırakmak zorunda kaldım.
Ama arkadaşımızın belirttiği yöntem ile daha çabuk sonuca varabilirsiniz.
AMD Driver Autodetect kullanıp sürücünüzde güncelleştirmeler var ise oradanda uygulayabilirsiniz.
EN son microsoftun talimatlarını uyguladığımda cihazı kaldır a tıklamıştım ve bilgisayar donmuştu. Kapatıp onarım menüsünden Windows onarımı yapmak zorunda kalmıştım. Benzer bir vaka yaşamak istemiyorum. Riski var mı bu yolun? (Diğer donanım kimliği yolunu yapmak istemedim çünkü bir sürü site var tanımadığım bilmediğim bilgisayara zarar gelsin istemiyorum.)

İki saniye kadar görüntü gidecek ve geri gelecektir.
Ama siz en güvenilir yöntem olarak aşağıda attığım linki takip edin.
pardon malum technopatta mesajlar sonradan geliyor mesajı görmedim. 2. kez yazdım bu yüzden.

Size attığım linke tıklayınız, ardından paylaştığım görsellerdeki adımları uygulayınız.

1. Adım;
Siteye girip download and setup seçeneğini tıklayınız.
Adım1.png

2. Adım;
Amd drivers and support seçeneğini tıklayınız.
Adım2.png

3. Adım;
Get driver and support for your kısmında sağda sürücünüzü muhtemelen bulmuş olacaktır yok ise AMD Auto Driver Detected uygulamasını yükleyebilirsiniz.Eğer var ise direk sağda gözüken sürücünüze tıklayın.Muhtemelen sistemde kurulu olduğu için gözükecektir.
Adım3.png

4. Adım;
Eğer sürücünüz gözüküyor ve üstüne tıkladıysanız işletim sisteminize uygun profili seçip en son sürücüyü bulup indirme işlemini gerçekleştirdikten sonra kurabilirsiniz.
Adım4.png

Arama kısmına Hizmetler yazıp açın, Windows Update hizmetini yeniden başlatmayı deneyin. İşe yarar mı garanti veremiyorum ama.

1672623547235.png

AMD Cleanup Utility yazılımı ile driverları kaldırın. Ardından AMD Auto Detect Install yazılımı ile driverları kurun. Daha sonra buradaki aracı indirirerek windows update ile yüklenmeye çalışılan sürücüyü gizleyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı