justberke Decapat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #1 Direkt olarak Update uzerinden 11'e gecebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2024
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 885 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #2 Tavsiyem update ile hiçbir şey yapmamanız temiz kurulum ile geçecekseniz geçin. Artı -1 Eksi
DepresifTanrı Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 582 Çözümler 4 9 Aralık 2024 #3 Format konusunda tecrübeniz yoksa, mevcut dosyalarınız adına korkuyorsanız veya driver kurulumu adına bilginiz yoksa bu seçenek kullanılabilir. Artı 0 Eksi
Format konusunda tecrübeniz yoksa, mevcut dosyalarınız adına korkuyorsanız veya driver kurulumu adına bilginiz yoksa bu seçenek kullanılabilir.
KS KS justberke Decapat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #4 ÖzdemirBurak dedi: Tavsiyem update ile hiçbir şey yapmamanız temiz kurulum ile geçecekseniz geçin. Genişletmek için tıkla... Update ile gectim, su ana kadar bi problem yasatmadi. Ilerleyen vakitlerde formatla temiz kurulum yapmak aklimda zaten, tesekkurler. DepresifTanrı dedi: Format konusunda tecrübeniz yoksa, mevcut dosyalarınız adına korkuyorsanız veya driver kurulumu adına bilginiz yoksa bu seçenek kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... USB'm olmadigi icin bu yontem ile gecis yaptim, su ana kadar gayet memnunum. Artı 0 Eksi
ÖzdemirBurak dedi: Tavsiyem update ile hiçbir şey yapmamanız temiz kurulum ile geçecekseniz geçin. Genişletmek için tıkla... Update ile gectim, su ana kadar bi problem yasatmadi. Ilerleyen vakitlerde formatla temiz kurulum yapmak aklimda zaten, tesekkurler. DepresifTanrı dedi: Format konusunda tecrübeniz yoksa, mevcut dosyalarınız adına korkuyorsanız veya driver kurulumu adına bilginiz yoksa bu seçenek kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... USB'm olmadigi icin bu yontem ile gecis yaptim, su ana kadar gayet memnunum.