Bakalım işte 10 Ocak'tan bu yana bekliyoruz umarım sorunsuz eksiksiz şartsız şurtsuz sağlam temiz şekilde tek seferde kurtuluruz şu Win. Update hatasından, herhalde Win. Update üzerinden basitçe bir düzeltme patch hotfix şeyiyle yaparlar da rahat ederiz.
Microsoft kendi official soru/cevap sayfalarında -Win. Update: 0x80070643- sebebini açıklamışlar ben orada görmüştüm: BitLocker ile beraber kurulan Win. Pro kullanıcıları bundan etkileniyor, iyi de BitLocker ile hiç alakası olmayan Win10 Home 22H2'lere neden bu update geliyor sorun yaratıyor ki? saçmalık burada. Microsoft'un diğer bir açıklaması ise şöyle: Herkes bilir sisteme ilk temiz Win. kurarken disk seçiminde "Kurtarma Bölümü" kısmını Win. kendisi 100MB belirler, işte Microsoft'un nereden aklına geldiyse artık burayı 250MB yapmak şartmış sonrasına 0x80070643 olurmuş eh yani ne diyeyim gereksiz yere boşu boşuna sinir stres yaratıyorlar.
Sizler ilgili Ingilizce kaynakları daha iyi biliyorsunuzdur benim haberim yoktu meğer Microsoft'un bu disk Kurtarma Bölümü 100MB'dan 250MB yapma şartı son 6-8 ay 1 yıllık diretmesiymiş gibi diye bahsediliyordu (Win10 için konuşuyorum). Şu günlere kadar da hiç bir kaynakta 250MB olma şartından bahsedildiğini (özellikle Microsoft'un kendisinde) görmedim ne alakaysa. Gerçi en yeni Win10/11 Iso media aracından kurulumların durumu nedir kendi kendine 250MB olup Win. kuruluyor mudur haberim yok.
---
Önceki mesajımda da sormuştum değinen olmamış tekrarlayayım, buradaki herkes bir "Görev Yöneticisi / İşlemler" listesine bakabilir mi? Bende birkaç haftadır 1. sırada "
AggregatorHost.exe" diye bir şey peydahlandı ilgili konusuna yazmıştım cevap veren olmamış.
Microsoft'un official soru/cevap kısmında Yetkililerden gelen cevaplarda ise AggregatorHost.exe'nin Win. Defender ile alakalı olabileceği ve /system32 altında olduğundan Microsoft'un kendisine ait bir Sys Exe'sidir güvenlidir diye belirtmişler. Fakat dediğim gibi Win. Update 0x80070643 hatasıyla beraber bende son 2-3 haftadır "AggregatorHost.exe" belirdi öyle duruyor.
Generally, we see a lot of processes running in the Task Manager when we launch it to end a task or disable applications. At times we see that there are some
thegeekpage.com