Marlboro Touch
Kilopat
Merhabalar, Windows 10 kullanıcısıyım, yakın zamanlarda "Windows Update" güncellemesinde bulunmuştum. Konu bununla alakalı mı bilmiyorum fakat birçok web sitesinde bu son "Windows Update" güncellemesinin oldukça sorun çıkardığına dair bilgilendirmeler gördüm. Günlük hayatta oynadığım oyunlarda şu aralar çok ciddi anlamda FPS düşüşü sorunu ile karşılaşmaktayım, örnek olarak; R6S isimli oyunu 90 FPS'te hiçbir şekilde takılma ya da donma olmadan uzun zamandır oynuyordum fakat son güncellemeden sonra bu sayı 7 FPS'e kadar düştü gerçekleşme şekli ise oldukça aniden ve sürekli olarak tekrarlanıyor, ses kaymaları, ekran kırılmaları oluyor. Ortalama 10 saniye kadar sürüyor ve 1 dakika içerisinde ortalama 3-4 kere gerçekleşiyor gerçekten son derece sinir bozucu, henüz bilgisayarı düzeltme konusunda bir karara varmış değilim çünkü üniversiteyle alakalı meşguliyetlerim var bunları bilgisayarım üzerinden hallediyorum sınavlar bittikten sonra sıfırlamak gibi bir durumu düşünüyorum fakat bu oldukça yorucu bir durum olacağı için bunu daha kolay bir şekilde çözebilme imkanım varsa eğer beni bu konuda bilgilendirebilirseniz gerçekten çok sevinirim. İyi geceler.
Son düzenleyen: Moderatör: