Recep hocam Windows Update, Microsoft Store, Xbox gibi uygulamalarda hotspot ile bağlandığımda indirme yapabilirler. Wi-Fi üzerinden indirme yapamıyorum. İlerlemiyor. Yardımcı olur musunuz?
Wi-Fi sürücüsü güncel mi? Eğer güncel ise aygıtı Denetim Masası'ndan kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatırsanız çözülme ihtimali var. (USB ise aygıtı kaldır dedikten sonra kabloyu çıkar tak ile denenebilir.)
Complete Internet Repair, internet bağlantı ayarlarınızda sık görülen sorunları onarmayı amaçlayan ücretsiz bir programdır. Kurulum gerektirmeyen programı USB belleğinizde de taşıyıp kullanabilirsiniz. Program yazılımsal sorunları çözebilir fakat...
Complete Internet Repair, internet bağlantı ayarlarınızda sık görülen sorunları onarmayı amaçlayan ücretsiz bir programdır. Kurulum gerektirmeyen programı USB belleğinizde de taşıyıp kullanabilirsiniz. Program yazılımsal sorunları çözebilir fakat...
Hocam modeme FW güncellemesini yaparken hata verdi. Yapılamıyor. Discord üzerinden canlı olarak yardım etme imkanınız var mı? TeamViewer ile de kontrol edebilirsiniz.
Wi-Fi sürücüsü güncel mi? Eğer güncel ise aygıtı Denetim Masası'ndan kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatırsanız çözülme ihtimali var. (USB ise aygıtı kaldır dedikten sonra kabloyu çıkar tak ile denenebilir.
Çözülmedi hocam maalesef. Modeme reset attım. Bilgisayarı Windows 10'a geçirdim. Hiçbir türlü düzelmiyor. VPN kullanınca oluyor ama böyle de çok yavaş.
Complete Internet Repair denediniz mi? Ayrıca PC'yi bir MBAM ile taratmanızı öneririm. Windows Update sunucularına bağlanamıyorsa sorun zararlı kaynaklı da olabilir, bir ihtimal.
Complete ınternet repair denediniz mi? Ayrıca PC'yi bir MBAM ile taratmanızı öneririm. Windows Update sunucularına bağlanamıyorsa sorun zararlı kaynaklı da olabilir, bir ihtimal.