Windows Update Wi-Fi Üzerinden Çalışmıyor

Utku Yağız

Femtopat
Katılım
20 Ocak 2022
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Recep hocam Windows Update, Microsoft Store, Xbox gibi uygulamalarda hotspot ile bağlandığımda indirme yapabilirler. Wi-Fi üzerinden indirme yapamıyorum. İlerlemiyor. Yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi sürücüsü güncel mi? Eğer güncel ise aygıtı Denetim Masası'ndan kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatırsanız çözülme ihtimali var. (USB ise aygıtı kaldır dedikten sonra kabloyu çıkar tak ile denenebilir.)
 
Sorun bütün bunlara rağmen çözülmez ise bir de bu aracı çalıştırın:

 
Sorun bütün bunlara rağmen çözülmez ise bir de bu aracı çalıştırın:


Hocam modeme FW güncellemesini yaparken hata verdi. Yapılamıyor. Discord üzerinden canlı olarak yardım etme imkanınız var mı? TeamViewer ile de kontrol edebilirsiniz.

Wi-Fi sürücüsü güncel mi? Eğer güncel ise aygıtı Denetim Masası'ndan kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatırsanız çözülme ihtimali var. (USB ise aygıtı kaldır dedikten sonra kabloyu çıkar tak ile denenebilir.

Çözülmedi hocam maalesef. Modeme reset attım. Bilgisayarı Windows 10'a geçirdim. Hiçbir türlü düzelmiyor. VPN kullanınca oluyor ama böyle de çok yavaş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Complete ınternet repair denediniz mi? Ayrıca PC'yi bir MBAM ile taratmanızı öneririm. Windows Update sunucularına bağlanamıyorsa sorun zararlı kaynaklı da olabilir, bir ihtimal.

Complete ınternet repair denedim. Zararlı kaynaklı olsaydı hotspot ile güncelleme yapabilir miydim? Diye düşündüm. Ama şimdi taratıyorum hocam.
 

Geri
Yukarı