Paradoxic Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 195 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2024 #1 Windows için uyumlu olan uygulamalar çalışır mı Linux'ta? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2024
Çözüm chocletemofyyxx 25 Temmuz 2024 Paradoxic dedi: Teşekkürler. Bu arada Windows için uyumlu olan uygulamalar çalışır mı Linux'ta? Genişletmek için tıkla... Wine bottles falan indirin bir kısmı çalışır.
Paradoxic dedi: Teşekkürler. Bu arada Windows için uyumlu olan uygulamalar çalışır mı Linux'ta? Genişletmek için tıkla... Wine bottles falan indirin bir kısmı çalışır.
chocletemofyyxx Hectopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 1.150 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz adı Windowslover İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,70 GB) VRAM:128MB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Kadın 25 Temmuz 2024 #2 Paradoxic dedi: Teşekkürler. Bu arada Windows için uyumlu olan uygulamalar çalışır mı Linux'ta? Genişletmek için tıkla... Wine bottles falan indirin bir kısmı çalışır. Artı 0 Eksi Çözüm
Paradoxic dedi: Teşekkürler. Bu arada Windows için uyumlu olan uygulamalar çalışır mı Linux'ta? Genişletmek için tıkla... Wine bottles falan indirin bir kısmı çalışır.
KS KS Paradoxic Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 195 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2024 #3 chocletemofyyxx dedi: Wine bottles falan indirin bir kısmı çalışır. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Artı 0 Eksi
chocletemofyyxx dedi: Wine bottles falan indirin bir kısmı çalışır. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam.
chocletemofyyxx Hectopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 1.150 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz adı Windowslover İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,70 GB) VRAM:128MB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Kadın 25 Temmuz 2024 #4 Paradoxic dedi: Sağ olun hocam. Çözüm olarak işaretleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ha bir de söylemeyi unuttum Wine ve bottles farklı uygulamalar ve ikisi de Windows uygulamalarını çalıştırır. (bir kısmı) Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Paradoxic dedi: Sağ olun hocam. Çözüm olarak işaretleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ha bir de söylemeyi unuttum Wine ve bottles farklı uygulamalar ve ikisi de Windows uygulamalarını çalıştırır. (bir kısmı)
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.626 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #5 Paradoxic dedi: Windows için uyumlu olan uygulamalar çalışır mı Linux'ta? Genişletmek için tıkla... Korsan oyun falan indireceksen biraz araştırman gerek. Direkt Wine'la açarsan 10 FPS açılabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Paradoxic dedi: Windows için uyumlu olan uygulamalar çalışır mı Linux'ta? Genişletmek için tıkla... Korsan oyun falan indireceksen biraz araştırman gerek. Direkt Wine'la açarsan 10 FPS açılabilir.
KS KS Paradoxic Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 195 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2024 #6 mutlu pide dedi: Korsan oyun falan indireceksen biraz araştırman gerek. Direkt Wine'la açarsan 10 FPS açılabilir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşıma sordum sadece Minecraft ve CS 1.6 oynayacağım dedi. Artı 0 Eksi
mutlu pide dedi: Korsan oyun falan indireceksen biraz araştırman gerek. Direkt Wine'la açarsan 10 FPS açılabilir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşıma sordum sadece Minecraft ve CS 1.6 oynayacağım dedi.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.029 Makaleler 39 Çözümler 270 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #7 Paradoxic dedi: Arkadaşıma sordum sadece Minecraft ve CS 1.6 oynayacağım dedi. Genişletmek için tıkla... İkisi de yerel olarak desteklenmektedir. Windows sürümüne gerek yok. Artı 0 Eksi
Paradoxic dedi: Arkadaşıma sordum sadece Minecraft ve CS 1.6 oynayacağım dedi. Genişletmek için tıkla... İkisi de yerel olarak desteklenmektedir. Windows sürümüne gerek yok.
KS KS Paradoxic Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 195 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2024 #8 Bayram Tempest dedi: İkisi de yerel olarak desteklenmektedir. Windows sürümüne gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bu arada Q4OS Debian tabanlı mı? Minecraft Launcher'i indirirken Debian için olanı mı indireceğiz? Artı 0 Eksi
Bayram Tempest dedi: İkisi de yerel olarak desteklenmektedir. Windows sürümüne gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bu arada Q4OS Debian tabanlı mı? Minecraft Launcher'i indirirken Debian için olanı mı indireceğiz?
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.029 Makaleler 39 Çözümler 270 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #9 Paradoxic dedi: Bu arada Q4OS Debian tabanlı mı? Minecraft Launcher'i indirirken Debian için olanı mı indireceğiz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Q4OS Debian tabanlıdır. Artı 0 Eksi
Paradoxic dedi: Bu arada Q4OS Debian tabanlı mı? Minecraft Launcher'i indirirken Debian için olanı mı indireceğiz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Q4OS Debian tabanlıdır.
KS KS Paradoxic Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 195 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2024 #10 Bayram Tempest dedi: Evet hocam. Q4OS Debian tabanlıdır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim desteğiniz için. Bayram Tempest dedi: Evet hocam. Q4OS Debian tabanlıdır. Genişletmek için tıkla... Bu arada son bir sorum daha olacak. ChromeOS'un eski sürümleri mantıklı mıdır kurmak için? Son düzenleme: 25 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Bayram Tempest dedi: Evet hocam. Q4OS Debian tabanlıdır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim desteğiniz için. Bayram Tempest dedi: Evet hocam. Q4OS Debian tabanlıdır. Genişletmek için tıkla... Bu arada son bir sorum daha olacak. ChromeOS'un eski sürümleri mantıklı mıdır kurmak için?