Çözüldü Windows Vista kurulumunda 0x80070070 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tunahan Sezer

Femtopat
Daha fazla  
USB'den kurmaya çalışınca seçenek belirledim ama kurmaya gelince dosya kopyalama işlemde hata veriyor, sorunu nedir? Bir de fotoğraf benim değil Technopat'tan ülker çikolatalı gofret isimli kullanıcıdan aldım hata kodu gözüksün diye. USB'ye kuzenimin bilgisayarından 10 yazdırdık. Biraz kullandım kesinlikle yavaş değildi.

Dosya Ekleri

• 20200925_195116.jpg
    20200925_195116.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 295
Çözüm
Format ekranında diski temizleyin. Sorunun ISO ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.

Ayrıca kişinin Vista kurmasını da takdir ediyorum. Bu tür eski işletim sisteminde ısrar eden arkadaşların bir sonraki konusu bütün dosyalarım şifrelendi oluyor. Bi' musibet bin nasihatten iyidir.
HDD olsaydı kullanır mıydım bilmiyorum. Mantıksız geliyor. Windows 8.1'e çok iyi optimizasyon gelirse kullanırım sıkıntıları var çünkü.
Ntlite ile düzenlersen sistem uygulamalarını kaldırırsan canavar gibi oluyor. İstersen güncelleme de gömebiliyorsun ama süreci uzatır.

Kardeşim sorununa çözüm olamam ama sana bir şey demek isterim. Bak iyi oku Windows tarihinde 2. en kötü, yavaş işletim sistemi Vista'dır. Sana bu yüzden Vista'ya benzeyen window 7'yi öneririm.(1. en yavaş işletim sistemi Windows Me'dir.)

Açılış ekranı renkler tema ve görev çubuğu çok güzel olduğundan geçmek istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı