Beyler Win 95 çok iyi ya, çıktığında falan çok sevilmişti. O zamanlar sistemi çok düşük olanlar kullanamıyordu, bizim sistemimiz yüksek. Ben hemen Win 95 kuruyorum bir saniye.
Bu kısıma ''Hahaha'' attım.Ben hemen Win 95 kuruyorum bir saniye.
Hayır. Normalde iyiydi ama insanlar sistem özellikleri uymasa bile Windows vistayı sistemlerine kurdular. Sistem özellikleri tutmadığı için işletim sistemi sorun çıkardı.Forumun yeni trolüsünüz ve sıkıyorsunuz artık, listeye alma vakti gelmiş. Çöp bir işletim sistemiydi ve bitti, gitti.
Hantal, çöp bir sürümdü. @AJFA hocamın dediği gibi 8.1 bile ölürken siz Vista öneriyorsunuz!
Msdos kurun. Daha iyidir.
Hayır hocam. Windows 8.1 ölmüyor. Yıkılmadı sadece sarsıldı. Ben gayet memnunum. SSD olsa tabii ki kullanırım fakat Windows 8.1'de bayağı kullanılıyor.
Geldim noldu?
Windows 95'in MSDOS modu var hocam.İyi hatırlattınız hocam onu da 2 gün sonra inşallah. Dual Boot yapılıyor mu?
(Bu arada konu sahibi sanırım bir şekilde mesajını sildi.)
Kullanılıyor cidden ama alışılması zor bir işletim sistemi. Alıştıktan sonra güzel oluyor.
(Kaç aydır kullanıyorum başlat menüsünü mordan başka bir renge çevirmeyi bulamadım.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.