Windows Vista'dan Windows 7 veya Windows 10'a geçiş

Herkese merhaba, elimde HP Pavilion DV6-1160ET model bir laptop var ve Windows Vista Home Premium SP1 32 Bit işletim sistemi kurulu. Ürün anahtarı laptopun altında duruyor hala ve değerlendirmek istiyorum bu laptopu. Windows 7 veya Windows 10 arasında kaldım ve nasıl yükleyeceğimi de bilmiyorum açıkçası. Format yani temiz kurulum yapmadan yükseltmem mümkün mü? Zaten içinde hiçbir şey yüklü değil biraz araştırdım bilgisayar açıkken Windows 7 kurulum USB'sini takıp direkt Upgrade'e basarak değiştiriyorlar ama Windows 7'de pek işe yaramıyor artık sanırım. Windows 10'da da böyle bir şey yapabilir miyiz?

Windows 10 ağır gelebilir. 32-bit Windows 8.1 kurmayı deneyebilirsiniz.

Rar ile yeni klasörün içine çıkarttım setupı çalıştırmayı denedim ve 'Windows yüklemesi geçerli işletim sisteminden başlatılamaz. Windows'u yüklemek için yükleme medyasından önyükleme yapın veya desteklenen bir işletim sisteminden yükseltin ve yüklemeyi yeniden başlatın.' Diye hata verdi.

Win 10 yapamıyorum galiba Win 7 için yardım edebilir misiniz.

Tabii ki hangi Home Premium SP1 32 Bit august 2018 olur mu? Yalnız sizden bir racağım var sorunsuz bir kurulum için Vista'yı SP2 yapmanızı öneririm. Ama yine de siz bilirsiniz.
Windows 7 Home Premium kurdum sorunsuz bir şekilde.
Başlığı nasıl kapatıyoruz biliyor musun?
Herkese teşekkürler.

Umarım orijinal ISO dosyasından kurmuşsunuzdur. Hayırlı olsun :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı