Windows XP ile nasıl anılarınız var?

İlk bilgisayarımızda vardı. Oyun da oynardık ders de yapardık. Bayağı uzun zaman kullandım. Açılış sesi ve uyarı sesi hala favorim.

7 çıktıysa XP ve Vista onun temellerini attı birbirlerine benziyorlar sadece daha modern hali 7

Ortaokulda bilgisayar dersimizde Windows XP kurulu tüplü bilgisayarlar vardı hoca Scratch kullanmayı öğretiyordu. Orada pinball oynuyorduk, bir Txt'nin uzantıyı BAT olarak değiştirip arkadaşlarımı virüs yazdım bakın diye etkilemeye çalışıyordum işe de yarıyordu :D. Ben de akrabalarımın PC'sinde Vice City oynadım ''panzer'' yazdığımda hileci herif ayıp değil mi yazıyordu çok hoşuma gidiyordu. Sonra lisede sanal makinede iyice keşfetmiştim. Onun dışında benim de bilgisayar deneyimim genelde Windows 7 ile başlamıştı. Ancak ikisi bambaşka sistemler gerçekten hissettirdikleri çok farklı. Sonuç olarak ne oldu ikisi de maziye karıştı orası da ayrı :)

Evet şimdi 10 yakın zamanda o da unutulacak her şey zamanında güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir de bilişim bilgisayarına hazır kurulu gelen bir oyun vardı hatırlayan var mı?
1745496023596.png

Daha RDR yokken Activision'ın Gun diye bir oyunu vardı. Yarış oyunu istediğimizde de Midtown Madness oynardık. Bilenler bir ses etsin. 😀

Daha RDR yokken Activision'ın gun diye bir oyunu vardı. Yarış oyunu istediğimizde de midtown madness oynardık. Bilenler bir ses etsin. 😀

Mitdown Madness2 de Windows 7 de vardı benim bilgisayarımda. Normalde yok aslında nereden yüklenmiş hiç bilmiyorum o kadar çok oynadım ki bir de yükleyen kimse özel arabalar filan da yüklemişti Mario arabası, yarış arabası hatta helikopter bile vardı :D Deli gibi oynadım hala da arada oynarım ama o özel araba paketini bulamadım.

Mitdown Madness2 de Windows 7 de vardı benim bilgisayarımda. Normalde yok aslında nereden yüklenmiş hiç bilmiyorum o kadar çok oynadım ki bir de yükleyen kimse özel arabalar filan da yüklemişti Mario arabası, yarış arabası hatta helikopter bile vardı :D Deli gibi oynadım hala da arada oynarım ama o özel araba paketini bulamadım.
Bilgisayarcıya formata gönderdiğimizde GTA VC, NFS Underground 2, FIFA 2005, Midtown Madness, Gun yüklü gelirdi. Hepsiyle saatler geçirmişimdir...

Benim dönemime hitap etmiyor. Akrabalarımın evinde görmüştüm. Eski bir sistem Vice City oynarmışım. İlk defa masaüstü bilgisayara oturmuş heyecanlı şekilde geziniyormuşum. Tam doğumumdan bir sene önce çıkmış. XP sizin hayatınızda nasıl yer kaplıyor?

Mini notebookumda vardı XP birkaç sene öncesinde. İllet bir sistemdi o zaman benim için. Yani hiçbir şey yüklenmiyor hiçbir şey doğru düzgün çalışmıyordu. Ama ondan önce ana bilgisayarımızda kullanıyorduk iyiydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı