havuçç
Decapat
Windows XP modlayıp daha güncelleştirmek istiyorum bunun için hangi yazılımları kullanmalıyım?
Biz de aktif olarak zorunluluktan çalışan bir XP makine var. Bu işlem ne kadar mümkün olur bilemem ama çok bir şey beklememek lazım. Konuyu takipteyimWindows XP modlayıp daha güncelleştirmek istiyorum bunun için hangi yazılımları kullanmalıyım?
Maalesef bazı zorunluluktan ötürü Windows XP'ye sıkışıp kalabiliyoruz. Belki arkadaşın da öyle bir zorunluluğu vardır.Neden Windows XP, neden Windows 10 değil?
Windows 8.1 best senin için.Haklısınız ama düşük sistemler için ve güncelleştirmek yerine sadeleştirmek ve hafifleştirmek için.
Mesela biz LOGO kullanıyoruz. Ve yenileri 1000$ falan. Ama dediğiniz gibi zevki ise XP çok saçma. Biz de kurtulmak istiyoruz ama el mahkum@Lejax iş için kullanılan sistemleri anlarım. Genelde özel yazılımlar oluyor. Başka bir işletim sistemine geçince özel yazılım sapıtıyor.
Lakin bu zamanda XP'den verim almak zor. Çünkü çoğu program XP desteğini kesti. İnternette bile dolaşmak sıkıntı.
Peki sürücü desteği falan nasıl olur? Ayrıca teşekkür ederim. Bir de şunu sorayım; XP'de sanal makine nasıl açılıyor?@Lejax Eğer Logo'nun DOS üzerinde çalışan bir sürümünü kullanıyorsanız (ETA 7 gibi mesela) Windows 10'nun 32 bit sürümü halen daha 16 bit MS-DOS uygulamalarına olan desteğini sürdürmekte. Sanal makinede Logo'yu deneyip, çalışma durumuna göre ana makineyi yükseltebilirsin.![]()
Bana şunun tatavasını yapmayın. 1. nesil Intel atom işlemcili makinemde çatır çatır Windows 10 çalıştırıyor, Intel C2D T7400 mobil işlemcimde çatır çatır Windows 10 çalıştırıyor. Güncel programlarda ise hem XP hem de diğer programlarla çalışma hızı ise aynı zaten. Neyin 10.000 liralık gereksinimi oluyor bunlar anlamıyorum.
Microsoft Virtual PC 2007'yi veya diğer 3 parti firmaların (VMware, Oracle gibi) ürünlerine göz atabilirsin. Sürücü desteği konusunda ise eğer ben Windows XP'ye yazılmış olan parmak izi sürücüsünü Windows 8.1 ve 10'da sorunsuzca kurdurup kullanabildiysem, sende yaparsın.Peki sürücü desteği falan nasıl olur? Ayrıca teşekkür ederim. Bir de şunu sorayım; XP'de sanal makine nasıl açılıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.