Windows XP nasıl modlanır?

Windows XP'yi modlayarak daha fazla güncelleyemezsiniz. En fazla sistem geneline tema uygularsınız, birkaç eklenti kurarsınız, güncelmiş gibi gözükür.

Bir tek gömülü sistemler için olan Windows Update yamasıyla belki birkaç ek güncelleme paketi daha alır. Ardından onunda süresi dolacak zaten. Daha güncel olan Windows 8.1 veya Windows 10 sürümlerinden birine geçiş yapınız.

Neden Windows XP, neden Windows 10 değil?
Bir çok dijital ürün XP sistemi üzerinden desteğini çekmiş durumda.
Herkes 10000 TL'lik sisteme sahip değil maalesef. 10000 TL'lik bilgisayarla millete "WiNdOws 1* kUr AkAr mOrUq" yazıp durmayın.

Herkes 10000 TL'lik sisteme sahip değil maalesef.
Bana şunun tatavasını yapmayın. 1. nesil Intel Atom işlemcili makinemde çatır çatır Windows 10 çalıştırıyor, Intel C2D T7400 mobil işlemcimde çatır çatır Windows 10 çalıştırıyor. Güncel programlarda ise hem XP hem de diğer programlarla çalışma hızı ise aynı zaten. Neyin 10.000 liralık gereksinimi oluyor bunlar anlamıyorum.

Benim de 10.000 liralık sistemim yok. Yaklaşık 2 - 3 yıl önce 1000 liraya APU bir sistem aldım. Sistemi alırken şimdilik 4 GB RAM alayım daha sonra ekleme yaparım dedim, yapamadım. Benimde muazzam bir sistemim yok ayrıca bilgisayara XP yükleyince güncel oyunları açmayacak!
Arkadaş oyun oynayacağım diye bir şey dememiş. Sadece sormuş. Çözüm üretmek yerine Windows 10'a yükselt demek saçma. Arkadaş ikisi arasında bir seçenek de sormamış.

POSReady 2009 varyantı son güncellemesini geçen sene almış. XP’yi tam olarak güncel kullanmanız artık mümkün değil fakat olabildiğince güncellemek isterseniz böyle bir imkanınız var. Güncellemelerin çoğunlukla güvenlik güvenlik güncellemesinden oluştuğunu da söylemem gerek. Çok eski bir sisteminiz yoksa asla önerdiğim bir şey değil.

Haklısınız ama düşük sistemler için ve güncelleştirmek yerine sadeleştirmek ve hafifleştirmek için.
Windows XP'yi modlayıp sadeleştiremezsiniz. Günlük olarak kullanılabilir olamaz. Sadece özel test durumları için kullanılabilecek, daha fazla güvenlik açığına sahip bir sürümünüz olur. Sadeleştirmek istiyorsanız Windows 8.1 veya Windows 10 kurup, arka plan hizmetlerinde (3. parti yazılımların örneğin) azaltmaya gidin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı