Windows yanına Ubuntu yükleme seçeneği yok

sefflex

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Windows 10 kullanıyorum ve Ubuntu'yu yüklemek istedim. fotoğrafta gördüğünüz gibi disk alanını ayırdım:

1640879221092.png

Sonra USB diske Ubuntu'yu yazdım ve yükleme aşamalarının hepsini tek tek yaptım, sonda disk seçmemi istedi ama Windows'un yanına kur gibi bir seçenek yok. Ne yapmalıyım? Tıkandım kaldım.

Windows 10 kullanıyorum ve Ubuntu'yu yüklemek istedim. Fotoğrafta gördüğünüz gibi disk alanını ayırdım:

Eki Görüntüle 1256292

Sonra USB diske Ubuntu'yu yazdım ve yükleme aşamalarının hepsini tek tek yaptım, sonda disk seçmemi istedi ama Windows'un yanına kur gibi bir seçenek yok. Ne yapmalıyım? Tıkandım kaldım.

Diskinizi ayırmanıza gerek yok. Zaten Ubuntu kurulumunda Windows yanına kur seçeneği bu bölümlendirmeyi yapmaya yarıyor. Ayrıca diski biraz yanlış bölümlendirmişsiniz. İki boş alanı, en sağdaki bölümü silmeden birleştiremiyorsunuz.

60 GB olan kısma mı kurmaya çalışıyorsunuz?
evet
Diskinizi ayırmanıza gerek yok. Zaten Ubuntu kurulumunda Windows yanına kur seçeneği bu bölümlendirmeyi yapmaya yarıyor. Ayrıca diski biraz yanlış bölümlendirmişsiniz. İki boş alanı, en sağdaki bölümü silmeden birleştiremiyorsunuz.
15 gb lik bölü mü silmeli miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı