WindowsApps ve WpSystem dosyalarını nasıl farklı bir konuma taşıyabilirim?

Muyoo

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba Yerel disk D deki WindowsApps ve WpSystem dosyasını nasıl Yerel disk C ye taşıyabilirim ya da silebilirim?Silmeye çalıştığımda TrustedInstaller size izin vermelidir yazıyor.

Adsız.png

Arkadaşlar ben güvenli modda bunları yanlışlıkla sildim ve şuan hiçbir windows store uygulamasını indiremiyorum. İndirme başlıyor ardından "Kod: 0x80073CF9" hatasını veriyor, ne yapmam gerekiyor bu sorunu çözmek için ?

Arkadaşlar ben güvenli modda bunları yanlışlıkla sildim ve şu an hiçbir Windows store uygulamasını indiremiyorum. İndirme başlıyor ardından "kod: 0x80073CF9" hatasını veriyor, ne yapmam gerekiyor bu sorunu çözmek için?

Sistem geri yükleme işinizi görebilir. Windows store uygulama konumunu ise ayarlar>sistem>depolama>yeni içeriğin nereye kaydedildiğini değiştir kısmı ile yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bunu nasıl farkı bir konuma taşıyabiliriz benimki D diskinde C ye nasıl alabilirim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı