Çözüldü Windows'lu SSD bulunan sisteme Windows'lu HDD takılırsa hangi Windows açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HamzaAts

Hectopat
Daha fazla  
2 kasam var; birisi daha sıfır ve içinde 1 adet M.2 SSD var. İçinde standart Windows yüklü.

Ben kendi bilgisayarımdaki SSD'deki Windows'un yanına hard diskimi taktığımda hangi Windows açılır? Benim görüşüme göre BIOS'tan formatta flash bellek gösterdiğimiz yerden kendi SSD'i gösterirsem kendi Windows'um açılır. Doğru mu düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorum?

Bunlar işe yaramazsa 2. yol olarak da;
M.2'yi çıkartıp kendi SSD ve HDD mi takarım, sonradan ise M.2'yi sıfırlayıp ek olarak takarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Boot sıralaması diye bir şey var ve birinci sırada ne var ise o aygıt çalışır. Hali hazırda SSD birinci sırada olduğu için SSD çalışacaktır, HDD çalışsın istiyorsan HDD'yi birinci sıraya almalısın ki HDD içindeki Windows çalışmayadabilir.
2 kasam var; birisi daha sıfır ve içinde 1 adet M.2 SSD var. İçinde standart Windows yüklü.

Ben kendi bilgisayarımdaki SSD'deki Windows'un yanına hard diskimi taktığımda hangi Windows açılır? Benim görüşüme göre BIOS'tan formatta flash bellek gösterdiğimiz yerden kendi SSD'i gösterirsem kendi Windows'um açılır. Doğru mu düşünüyorum, yanlış mı düşünüyorum?

M.2'yi çıkartıp kendi SSD ve HDD mi takarım, sonradan ise M.2'yi sıfırlayıp ek olarak takarım.

BIOS ayarlarından değiştirebilirsiniz.

M.2 SSD olan sistemde Windows'u kullanın. Diğer HDD'i sıfırlayıp ek bir depolama olarak kullanabilirsin.

Dediğin gibi BIOS'dan seçiyorsun boot sıralamasını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı