Windows'tan Linux'a geçişte neler yapılmalı?

Eness000

Hectopat
Daha fazla  
Duyduğuma göre Linux Windows'tan daha performanslıymış. Linux'a geçmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elli tane Linux sürümü var, öyle duyumla vs. geçmek mantıksız. Kullanmakta zorluklar yaşarsınız.

Artı -4 Eksi
Hocam aşağıdaki gönderileri biraz inceleyin. Kafanızda bir fikir oluşacaktır başlangıç için.

Ben geçmenizi tavsiye ederim ve desteklerim. Ancak kullandığınız uygulamalar ve oyunları söylerseniz ona uygun bir şeyler de söyleyebiliriz.

Benim bilgisayar oyun oynatmaz zaten.

Oyun oynayan biriyseniz komple windowsu kaldırıp linux a geçmek mantıksız. Her ne kadar proton wine gibi uygulamalar olsa da bazı oyunlarda çok büyük sıkıntılar oluyor. Tavsiyem dual boot olarak kullanmanız. Günlük işlerinizi yaparken linux u oyun oynayacağınız zaman da windowsu kullanmanızı tavsiye ediyorum. Ha hiç oyun oynamiyorsaniz ve sıradan bir kullanıcıysanız geçmenizi tavsiye ederim.

Ben zaten masaüstünde oyun oynuyorum bu elimdeki notebookta duruyor belki kullanırım diye düşündüm.

Sisteminiz düşükse tabii ki de Linux Mint Xfce öneririm. Windows'tan geçerken rahatlık da sağlarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…