Windows'tan Mac OS X'e Geçildiğinde Alışılabilir Mi?

wannas09

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Hayatımda hiçbir Apple ürününü kullanmadım (İphone dahil). Hep PC'lerimde hep Windows telefon olarakda android kullandım, bir devrim yapıp komple Apple'ye geçmek istiyorum. Sizce zorlanır mıyım? Bir de Mac bilgisayarlarda yazılım problemı yaşar mıyım? (laptopunu alacağım) Kullandığım coğu yazılım crackli itiraf ediyorum eğer ki o yazılımları calıştıramazsam benim icin hiçbir anlamı olmaz bilgisayar almamım. (photoshop vs) Yorumlarınızı bekliyorum cok kafam karışık.

Arkadaşlar merhaba. Hayatımda hiçbir Apple ürününü kullanmadım (İphone dahil). Hep PC'lerimde hep Windows telefon olarakda android kullandım, bir devrim yapıp komple Apple'ye geçmek istiyorum. Sizce zorlanır mıyım? Bir de Mac bilgisayarlarda yazılım problemı yaşar mıyım? (laptopunu alacağım) Kullandığım coğu yazılım crackli itiraf ediyorum eğer ki o yazılımları calıştıramazsam benim icin hiçbir anlamı olmaz bilgisayar almamım. (photoshop vs) Yorumlarınızı bekliyorum cok kafam karışık.

Windowstan mac os x geçince elbet zorluk çekersin ilk başta ama zamanla alışıyorsun. İnternette takıldığın yerler ve yapamadığın ayarlarlarla ilgili bir çok video yada yazı bulabilirsin. Site olarak craklı yazılımlara destek verilmiyor ama Atakan arkadaş hemen kestirip atmış. Kraldan çok kralcılar var. Mac bilgisayarların artıları ve eksileri var elbette bende Mac bilgisayar alalı 3 ay oldu hackintosh ile idare ediyordum ama sürekli sorun çıkarmasından dolayı macbook pro aldım. Photoshop vb. Programlarda sorun çıkmaz mac bilgisayardan ne beklediğine bağlı oyun pek oynayamazsın. Sen kullanmak istediğin programları ve ne beklediğini yaz ki bizde ona göre cevap verelim. Site caraklı yazılımlar vermiyor başka sitelerde isteğin her proğramın craklisi buluabilirsin. Atakan arkadaşın dediği bi zor değildir windowsta nasılsa mac bilgisayrada da aynı.

Zorluk çekecek birşey yok. İşletim sistemi dediğin 2 tıklamadan , sürüklemekten ibaret. Günlük işlerini yaparken hiç zorlanmazsın. Sadece eksiği oyun olur sana.

oyun olarak sürekli oynadığım bir fifa 14 var menejer modu bir kurtulamadım onun dışında adobe programları diye özetlesek olur coğunu kullanıyorum sorun cıkarmı sizce ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı