Windows'tan Macbook'a geçilir mi?

Yazılım ve freelance için mac belki daha uygun olur da oyun hala zor. Bence windows daha mantıklı ikisi için de. Ben de freelancerım oyun da oynuyorum sıkıntı olmadı.

Macbooka geçerseniz oyun oynayamazsınız yazılım ve freelance alanında da dezavantajınıza olur bence.
Şarj konusu cok sıkıntı 3 4 saat dayanıyo maximum dısarda is yaptimmı cok sıkıntı

Yazılım ve freelance için mac belki daha uygun olur da oyun hala zor. Bence windows daha mantıklı ikisi için de. Ben de freelancerım oyun da oynuyorum sıkıntı olmadı.
Şarj konusu cok sıkıntı 3 4 saat dayanıyo maximum dısarda is yaptimmı cok sıkıntı

Oyuzden cok kararsızım

Oyun için macos tarafına geçilmez. Ama yazılım tarafında asla pişman olmazsınız. Ben 2 aydır macos kullanıyorum. 10 yıldan fazladır Windows kullandım. Yazılımcıyım aktif olarak da çalışıyorum. Mac tarafına geçtim rahatladım. Şarj konusunda kullanıcı deneyimi konusunda bir çok konuda çok rahatladım. Ben kullanıcıyım. Driver güncellemesi vs. gibi bilgisayarın sorunları beni ilgilendirmez. Mac bir çok konuda kullanıcıyı zorlamıyor.

Eğer tek sorun şarj ise bence geçme sadece bir şeyi kurtarmak için bir çok şeyden vazgeçmek bence mantıklı değil. Bende yazılımcıyım Windows'ta yazılım ile ilgilenmek macos'a göre daha zor olabilir ama bence macos'un kullanıcıyı yormamak için bazı kararları kendisi vermesi bir yazılımcı için kötü bir şey sonuçta yazılımcının bunlardan az çok anlaması varsayılır

Technopat Haberler

Geri
Yukarı