Windows 10 kullanıyorum. Windows etkinleştir yazısını bir türlü gönderemiyorum, nasıl yaparım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Buradaki siteye kaydol istediğin işletim sistemine göre satın al ve keyi ürün anahtarı olarak gir hesabında etkinleşecektir. fiyatlar gayet makul, ben yıllardır bu siteden kullanıyorum sorunsuzWindows 10 kullanıyorum. Windows etkinleştir yazısını bir türlü gönderemiyorum, nasıl yaparım? yardımcı olursanız sevinirim.
Sitelerden ucuza etkinleştirme keyi satılıyolar öyle yapabilirsin bence.
Ne kadar güvenli olduğu tartışılır. En iyisi siteden orijinal lisans satın alması.
Eskiden CMD kodları veya kayıt defteri ile oynayarak siliniyordu ama günümüzde artık tek çözüm bir tane anahtar satın almanız.Windows 10 kullanıyorum. Windows etkinleştir yazısını bir türlü gönderemiyorum, nasıl yaparım? yardımcı olursanız sevinirim.
Eskiden CMD kodları veya kayıt defteri ile oynayarak siliniyordu ama günümüzde artık tek çözüm bir tane anahtar satın almanız.
Dikkatli okuyun hocam. "Eskiden, günümüzde artık"CMD kodu artık bir işe yaramıyor hocam.![]()
Evet.Dikkatli okuyun hocam. "Eskiden, günümüzde artık"
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.