Windows'u orijinal mi kullanıyorsunuz?

Windows'unuz orjinal mi? Korsan mı?

• Orjinal kullanıyorum.

Oy: 166 74,8%
  • Korsan kullanıyorum.

Oy: 56 25,2%

• Oy verenlerin toplamı
    222
Ankette OEM şıkkı olsa iyi olurdu.

10 Liralık Windows Lisansı legal birşey değil aslında.
Önceden N11'de satılıyordu Microsoft baskı yaptı kaldırttı siteden.
Şuan epttavm'de var. Ordanda gidecek yakında. :)
Kendiniz söyleyip kendiniz inanırsınız. O lisanslara.
Aksini iddia eden olursa. Microsoft Türkiye ile görüşme kaydını atabilirim.

OEM Key alanlar ile KMS kullanan arasında ne fark var? 1000 liralık sistemin 10 liraya Key'ini alarak vicdan mı rahatlatıyorsunuz?
Mevzu vicdan olayı değil bence. Windows u etkinleştirme yöntemi ve güvenlik sorunları. Etkinleştirme için ekstra yazılım kullandığınız anda güvenliğiniz direk düşmüş oluyor çünkü zararlı yazılımı kendiniz içeri almış oluyorsunuz.

Mevzu vicdan olayı değil bence. Windows u etkinleştirme yöntemi ve güvenlik sorunları. Etkinleştirme için ekstra yazılım kullandığınız anda güvenliğiniz direk düşmüş oluyor çünkü zararlı yazılımı kendiniz içeri almış oluyorsunuz.
KMS'de virus bul key alayım sana.

KMS'de virus bul key alayım sana.

Sizin alacağınız Key e ihtiyacım yok çok şükür. KMS de virüs var ise de yok ise de.
Uzun süredir masaüstü toplama bilgisayarımda Microsoft dan satın almış olduğum bir anahtar kullanıyorum çünkü.

Konu başlığı değiştirilir ise kafalarda soru işareti kalmaz.
"Windows u geçerli bir anahtar girerek mi etkinleştirdiniz yoksa harici korsan bir yazılım ile mi?"

Sizin alacağınız Key e ihtiyacım yok çok şükür. KMS de virüs var ise de yok ise de.
Uzun süredir masaüstü toplama bilgisayarımda Microsoft dan satın almış olduğum bir anahtar kullanıyorum çünkü.

Konu başlığı değiştirilir ise kafalarda soru işareti kalmaz.
"Windows u geçerli bir anahtar girerek mi etkinleştirdiniz yoksa harici korsan bir yazılım ile mi?"
Key'de korsan yazılımda.

Geçen gün aldığım Freedos laptopa Windows 10 Home SL kurdum, Microsoft hesabınız ile lisans aktif edildi yazıyor. Eski laptopumla birlikte gelen Windows keyi ile aktif oldu sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı