Windows'u SSD'ye kurmak için hard diski SSD'ye klonlamak

Rosetto77

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Windows'u SSD'ye kurmak için hard diskteki dosyalarımı Macrium yazılımı ile SSD'ye klonladım. Başarılı bir şekilde işlemi gerçekleştirdim. Fakat bilgisayarı açtığımda SSD yani eski yerel disk (D) yer alan tüm fotoğraflarımın gittiğini gördüm. Klonlama sonrası otomatik olarak hepsi silinmiş sanırım. Benim için çok önemli resimler vardı orada. Geri getirme şansım var mı bu silinen dosyaları?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Windows'u SSD'ye kurmak için hard diskteki dosyalarımı Macrium yazılımı ile SSD'ye klonladım. Başarılı bir şekilde işlemi gerçekleştirdim. Fakat bilgisayarı açtığımda SSD yani eski yerel disk (D) yer alan tüm fotoğraflarımın gittiğini gördüm. Klonlama sonrası otomatik olarak hepsi silinmiş sanırım. Benim için çok önemli resimler vardı orada. Geri getirme şansım var mı bu silinen dosyaları?

Klonlamayı yaptığın diskte önceden dosyalar varsa klon üstüne yazılır ve silinir yaparken size uyarı vermedi mi?

Muhtemelen "alan biterse üzerine yazılacağı" ya da "tamamen biçimlendirilip öyle işleme başlanacağı" uyarılarılarından birini uygulama size vermiştir daha işin başında. SSD'nizi R Studio, EaseUS gibi veri kurtarma programlarıyla taratabilirsiniz. Ama şu an SSD'nizdeki boş alan miktarı, kaybetmiş olduğunuz fotoğrafların toplam miktarından daha azsa getirmeniz, en azından tamamını sorunsuz bir şekilde geri getirmeniz imkansız. Ayrıca SSD'den veri kurtarmak HDD'ye kıyasla daha zor. R Studio ile şansınızı deneyin. Satın almanız ya da crack kullanmanız gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı