Windows'u temiz kurulum yapıp SSD'ye kurmak

Hangisi olduğunu biliyorum hocam, sadece temiz kurulum için ikisine de biçimlendir mi diyeceğim yoksa ikisine de sil mi diyeceğim? Burada takıldım.
Ben sil demiştim. Silindi ve yeni bir bilgisayar gibi kullanmaya başladım. Biçimlendirmeyle farkı ne bilmiyorum. Bölümleri silip yeni bölüm oluşturmuştum.
 
Hangisi olduğunu biliyorum hocam, sadece temiz kurulum için ikisine de biçimlendir mi diyeceğim yoksa ikisine de sil mi diyeceğim? Burada takıldım.
Hocam silmeniz demek zaten biçimlendirmeniz demek. Orada çıkan bütün diskleri sileceksiniz ki onlar kendi boyutuna dönebilirsinler. Sonra "Yeni" seçeneğinden diskleri oluştaracaksınız. Oluşturduktan sonra SSD'niz hangisiyse onu seçip "İleri" seçeneğiyle devam edeceksiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı