1 TB yani 930 GB SSD var. Windows kurulu. Düzgün çalışması için kaç GB gereklidir? Bayağı oyun yüklü. İçinde şu an 220 GB alan var. Yeterli midir?
220 gb o zaman yeter baraj 100-150 arasıydı benim için.En az 80 GB kalsın bence, onun harici kullanabilirsiniz. 20 GB civarı olursa kritik oluyor artık, o yüzden kafa rahat olsun diye 80 ve üzeri olmalı kanaatindeyim.
220 GB o zaman yeter baraj 100-150 arasıydı benim için.
Şu boot sorunu olmasa 10 numara ssd sata 2 olduğu için hızı az ama yeter şükür yetiyor.Evet yeterlidir. Ben bazen 50'yi de gördüm ama bir sıkıntı olmamıştı. 220 çok iyi, dolayısıyla 100-150 de olsa hiçbir sıkıntı olmaz. Yani 100 GB daha kullanabilirsiniz gönül rahatlığıyla. Günümüzde 120 GB Sata SSD'lerin dandiği bile 2000-2500 olmaya başladı. Benim masaüstünde de PNY Sata SSD var 120 GB lık ve 20-30 GB boş alan var maalesef Windows ve programlardan kaynaklı. Yine de bir sıkıntı olmuyor onda da.
Şu boot sorunu olmasa 10 numara SSD SATA 2 olduğu için hızı az ama yeter şükür yetiyor.
Benim de samsung 1tb evo var şu anda.Aynen, yıllarca 7200RPM HDD kullandım, sonunda bir SATA SSD almıştım ve onda da anakartım çöp olduğu için SATA 2 de kullanıyorduk. En fazla 250 MB destekliyor o da ama 30 MB'den 250'ye geçmek çağ atlattı. Yazın biraz kölelik sisteminde iş yaptım ve şu anda çok şükür 7GB'lik SSD var laptopumda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.