Windows'un gereksiz hantal olması

Yok hocam, ben onun gibi değilim. Zaten daha önceden tecrübem var Linux konusunda. Bırakacağımı sanmam.

grub en ufak şeyde çöküyormu. Daha önce 6 ay deneyimim var hiç bir problem olmadı.
Evet. 1 Haftalığına ***ux denedim. Bana bu 1 hafta *RUB yüzünden 1 ay gibi geldi. Windows'a geçiyorum, hemen çöküyor. Windows'a program yüklüyorum tak çöküyor.

Evet. 1 Haftalığına ***ux denedim. Bana bu 1 hafta *RUB yüzünden 1 ay gibi geldi. Windows'a geçiyorum, hemen çöküyor. Windows'a program yüklüyorum tak çöküyor.
Altermatif kullanın hocam. Tek boot eden GRUB değil. Systemd kullanıyorsanız sistemde onu da ayarlayabilirsiniz. Ben genel forumda şunu gördüm. Birisi bir sorun yaşıyor. Onla kalıyor bir aratın şunu internette çözümü nedir hatanın kaynağı nedir veya alternatif var mı diye bir araştırın. Sanki birisi kafanıza silah dayamış zorla GRUB kullandırıyor gibi bahsediyorsunuz. Yapmayın lütfen :D

Hocam TPM ve Secure Boot gereksinimlerini kaldırmak için bir şey bulmalıyım sonra 2 adet ISO dosyası paylaşacağım bir gereksinimli bir de gereksinimleri kaldırılmış bir şekilde.
Ben size diyim, Windows10 un appimageres.dllsini W11 e yapıştıracaksınız. Linux seviyorum ama kimseyle savaş halinde değilim. @321147 hariç.

Aynı şey bana da oldu, Pop!_OS çok güzel bir işletim sistemi ama Windows kullanırken daha rahattım. Bu yüzden mecburen Windows 11'e geri döndüm ve rahat bir nefes aldım.

Bende aynı şekilde pop! OS kullanıyordum sonra Windows 10'a geçmek için Rufus'la 2 dakikada yapacağım şeyi 7 saatte yaptım ve kullanırken bolca hata aldım Linux karşim hızlıdır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı