Windows'un gereksiz hantal olması

@363652 hocam boşverin be fanboyları. i5 11400f sistem var valla müthiş çalışıyor.

CS ve Minecraft varken The Forest hari başka bir oyunun yüzüne bakmam zaten windowstayken bile Riottan uzak duruyordum. Linux için favorim olan iki oyun da var Cs Minecraft.

Zaten python ve c++ ile bol bol uğraşan biri olarakda linux benim için yeni bir hayat oldu.

Neden iki işletim sisteminin kullanımını standartlaştırıyorsunuz? GNU Linux tabanlı bir işletim sistemini sistemi güçlü olan birisi kullanamaz mı? Şu linux'un sadece eski sistemleri canlandıran, eski bilgisayarlara hayat veren bir işletim sistemi olarak görülmesi çok saçma. Oyun oynayabilirsen haber ver demişsin oyun geliştiricileri oyunları Windows işletim sistemine göre yazdıkları için ve bundan kaynaklı olarak Linux'un da farklı işletim sistemi olup onda mevcut oyunların çalışmaması onu kötü mü yapıyor?
Sen Linux yüklü bilgisayarına GTA 5 kur. Kurarsan Windows çöp.

@363652 hocam boş verin be fanboyları. i5 11400F sistem var vallahi müthiş çalışıyor.

CS ve Minecraft varken The Forest hari başka bir oyunun yüzüne bakmam zaten Windows'tayken bile Riot'tan uzak duruyordum. Linux için favorim olan iki oyun da var CS Minecraft.

Zaten Python ve C++ ile bol bol uğraşan biri olarak da Linux benim için yeni bir hayat oldu.

Hocam sizin tercihiniz de zaten biz bu makineları gidip kodlama falan yapmıyoruz oyun oynamak için alıyoruz belki sanal makineye kurulabilir oyunlar linuxa gelene kadar mecbur Windows.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı