TurkishHepiNeyşın34
Hectopat
Bu arada nickimi o kadar benimsedimki her yere otomatik olarak bunu yazıyorum: Detux

Ben kendi Linux tecrübelerime dayanarak:
Kötü özelliklere bakarsak:
- Kernel zaten muhteşem.
- Hantal değil.
- Hızlı.
- Windows'ta çalışan neredeyse bütün uygulamalar Linux için çalışmıyor.
- Sürücü desteği yok.
- Türkçe dil paketleri hiç iyi değil.
- Terminal başlı başına bir fiyasko.
- O GB yerine GiB yazılması aşırı kötü.
- Her açılışta o kod yığını çıkıyor.
- Sadece Linux yüklü bilgisayarda GRUB menüsü açılıyor. Şaka gibi.
- Kablosuz ağa bağlamak normal adamı kanser ediyor.
Daha da geliştirilmesi lazım Linux'un.
Ya tek eksiği the forest işte. The forest.İnsanların imrenerek baktığı Steam Deck Linux kullanıyor ve neredeyse Steam'de ki her oyunu açıyor. Hani programların çoğu açılmıyordu?
Linux'da sadece Nvidia ve bazı nadir cihazların sürücüleri sıkıntılı.1. Windows'ta çalışan uygulamalar neden Linux için çalışsın? O uygulamalar zaten "Windows" için yazılmadı mıLinuxta düzgün çalışması için Native olarak Linux'a göre yazılması lazım değil mi?
2. Sürücü konusunda dediklerine katılıyorum. Windows'a göre biraz daha kötü.
4. Terminal neden fiyasko? O kadar sistem yöneticilerinin kullandığı kimseye problem çıkartmayan sistem sizin için neden fiyasko?
6. Bunu GRUB'tan kapatabilirsin.
7. GRUB içerisinden farklı kernelları seçip o kerneldan başlatabiliyorsun. GRUB'un tek amacı çoklu işletim sistemleri yüklü sistemlerde açılacak işletim sistemini seçmek değil.
Valve bu konuda doğru yolu seçip Linux'u destekledi. Oyunlarla ilgilenen biri değilim ama Valve en sevdiğim oyun firması.İnsanların imrenerek baktığı Steam Deck Linux kullanıyor ve neredeyse Steam'de ki her oyunu açıyor. Hani programların çoğu açılmıyordu?
CS nin Linux desteği vermesi Valve sayesinde oldu. Riot falan yalan. Valve asıl kraldır.Valve bu konuda doğru yolu seçip Linux'u destekledi. Oyunlarla ilgilenen biri değilim ama Valve en sevdiğim oyun firması.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.