Windows'un içindeki sıfırlama seçeneği ile ISO USB'siyle sıfırlama arasındaki fark nedir?

Alperen Can

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Sormak istediğim ve merak ettiğim konu normal Windows ayarlarından bilgisayarı sıfırlamak ile ISO USB'siyle sıfırlayıp temiz kurulum yapmak arasındaki fark nedir? İki türlüde temiz kurulum oluyor mu? Veya Windows ayarlarından sıfırlandığı zaman bazı Windows dosyaları silinmiyor mu? Tam olarak bu farkı öğrenmek istiyorum. Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Bazı dosyaları Windows silmiyor diye biliyorum, en iyisi flash ile temiz kurulum

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Sormak istediğim ve merak ettiğim konu normal Windows ayarlarından bilgisayarı sıfırlamak ile ISO USB'siyle sıfırlayıp temiz kurulum yapmak arasındaki fark nedir? İki türlüde temiz kurulum oluyor mu? Veya Windows ayarlarından sıfırlandığı zaman bazı Windows dosyaları silinmiyor mu? Tam olarak bu farkı öğrenmek istiyorum. Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim.

USB ile kurarsan tüm sistemi baştan kurar.

Nasıl ikisi de temiz kurulum değil? Üçüncü cümlede temiz kurulum tanımı ile açıkladın olayı.
Tüm sistemin baştan kurulması temiz kuruluma denk gelir hocam.
Evet, ikisi de temiz kurulum olmuyor, sadece biri temiz kurulum.

İki türlü de temiz kurulum oluyor mu?
Buna cevap verdim. Yani dediğin iki türlü de temiz kurulum olmuyor. Siz de açık bulmak için yanlış yorumladınız.

Açık aramayın arkadaşlar, işinize bakın...

-Windows sıfırlama: Windows dışında her şeyi siler ve sadece Windows'u bırakır ve eski oturumları silip. Format diye kakalar.
Eski güç modları bile kalıyor.
-USB ya da DVD ile format atma: Komple baştan sistemi kurar diyebiliriz. Diski biçimlendirir (kurulum esnasında biçimlendirir) ve Windows kurar. Tamamen temizdir ve en sağlıklısıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı