Windows'un yanına Linux kurulmalı mı?

1- Genellikle böyle şeyler çok oluyor.
2- Düzgün kurdum cümlesini "tam olarak nasıl olduğunu" nasıl söyleyebilirim anlayamadım.
1- Kaynak?
2- Hangi dagitim? Sistem? UEFI mı BIOS mu? Kurulum şekli?

Config dosyasında dediğim bazen os-prober kapalı olarak geliyor. Açılıp grub yenilenince çözülür sorun buysa.
Onun dışından grub'u temiz yüklemek'te sorunu çözebilir.
Hadi hiçbir türlü windows görünmedi ve Manuel girmeyi bilmiyorsun diyelim, bu durumda farklı bir bootloader kullanabilirsin rEFInd gibi.

Son düzenleme:
1- Kaynak?

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Kaynak?

Config dosyasında dediğim bazen os-prober kapalı olarak geliyor. Açılıp grub yenilenince çözülür sorun buysa.
Onun dışından grub'u temiz yüklemek'te sorunu çözebilir.
Hadi hiçbir türlü windows görünmedi ve Manuel girmeyi bilmiyorsun diyelim, bu durumda farklı bir bootloader kullanabilirsin rEFInd gibi.
Bir insanın bunlarla uğraşması sinir bozucudur ondan dolayı Windows'un yanına Linux dağıtımı kurulmasını önermedim.

İkincisinde windows zarar gördüğünden algilanmamis. Bu grub ile alakalı değil. Arkadaşın kurulumuyla alakalı.
İlki yine kurulum şekliyle alakalı. OzgunP hocam açıklamış.

Bir insanın bunlarla uğraşması sinir bozucudur ondan dolayı Windows'un yanına Linux dağıtımı kurulmasını önermedim.
Herkesin sorun yaşayacağı ne malum? Konu sahibi sorun yaşarsa ilgileniriz çözeriz.
Ek olarak boyle kucuk bir sorunda siniri bozulan bilgisayar kullanmasin gerekirse.

Adobe programları ve bazı edit progrmlari mesela.
Çoğunun alternatifi var.
Hangi programları kullanıyorsunuz?
Photoshop vs Code vs 2022 brackets notepad++ premier pro

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı