Wine-stable mi yoksa wine-staging mi kullanmalıyım?

Ekranı geniş, o yüzden de güzel gözüküyor.

Aynen bayağı geniş yeni fark ettim.
Şimdi size bir şey soracağım. Benim kasa Slim ama,

Uzunluk 33 cm,
Genişlik 20 cm.
Boşluk var.
Hacmi biraz daha uzun olabilir emin değilim.

Bu boşluğa, sıvı soğutma sistemi kurulur mu?

Bir de bu sıvı soğutma sistemleri sessiz mi çalışıyor. Örneği yükteyken fan coşuyor ya, sıvı soğutma da durum nasıldır?

Dostum kullandığın Linux dağıtımının adı nedir ?

Arch Linux kullanıyorum.Kernel sürümüm 5.8.5 ve masaüstü ortamı olarak da KDE kullanıyorum ve gerçekten Linux'a bayılıyorum. Tavsiye ederim. Detaylar:
Screenshot_20200904_130126.png

Arch Linux kullanıyorum.Kernel sürümüm 5.8.5 ve masaüstü ortamı olarak da KDE kullanıyorum ve gerçekten Linux'a bayılıyorum. Tavsiye ederim. Detaylar:Eki Görüntüle 657573
Hocam ben bu şekli Kubuntu'da yapmak istiyorum. Kullandığınız Widget'ların adını yazar mısınız ?
Eğer yazarsanız hocam, paneli yazmanıza gerek yok, Latte Dock tarzı bir şey kullanacağım.

Aynen bayağı geniş yeni fark ettim.
Şimdi size bir şey soracağım. Benim kasa Slim ama,

Uzunluk 33 cm,
Genişlik 20 cm.
Boşluk var.
Hacmi biraz daha uzun olabilir emin değilim.

Bu boşluğa, sıvı soğutma sistemi kurulur mu?

Bir de bu sıvı soğutma sistemleri sessiz mi çalışıyor. Örneği yükteyken fan coşuyor ya, sıvı soğutma da durum nasıldır?

Burdaki soruları bana sorduysanız hiç bilgim yok. Hatta masaüstü bilgisayarım bile yok. Ama isterseniz bir şeyler sallayabilirim.

@selahattingurkan Masaüstünüzü beğendim. Ben de Arco kullanıyorum. Arch tabanlı bir dağıtımdır. Ben KDE'yi özelleştirmekte o kadar iyi değilim ayrıca ekranım o kadar büyük değil. @deleted'a katılıyorum, WİNE-Staging daha uygun oyunlar için ben de o tarz bir yazı okumuştum ama kaynak gösteremem.

Arch Linux kullanıyorum. Kernel sürümüm 5.8.5 ve masaüstü ortamı olarak da KDE kullanıyorum ve gerçekten Linux'a bayılıyorum. Tavsiye ederim. Detaylar:Eki Görüntüle 657573
Üst tarafa "Application Menu Bar" koyarsanız daha güzel durur bence. "File", "Edit", "View" gibi zımbırtıları üst tarafa taşıdığı için terminalin ve diğer uygulamaların üstteki kenarlığı daha ince oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı