Winston Slender Blue ağır mı?

Sigaraya yeni başlayacagim, winston slender blue ağır mı ya da bakkalda satılan hafif sigaralar hangileri?

Marlboro touch blue parliament night blue kent switch bunlar hafif ya da winston slender blue da içebilirsin ama içen birisi olarak hiç tavsiye etmem hayat kalitem çok düştü ağzım leş gibi kokuyor ellerimin arası sigara kokuyor kız arkadaşımın yanına bile yaklaşamıyorum 2 dakika koşunca soluk soluğa kalıyorum hiç girme o toplara bence ama sen bilirsin.

Sigaraya yeni başlayacagim, Winston Slender Blue ağır mı ya da bakkalda satılan hafif sigaralar hangileri?
marlboro touch grey alabilirsin ziyadesiyle kaliteli ve hafif bir sigara. İnce sigara severim dersen winston slim grey de kaliteli ve tatminkardır da neden kendi hür iradenle sigaraya başlıyorsun en azından bir arkadaşın falan zorla verseydi :D

Marlboro touch blue parliament night blue kent switch bunlar hafif ya da winston slender blue da içebilirsin ama içen birisi olarak hiç tavsiye etmem hayat kalitem çok düştü ağzım leş gibi kokuyor ellerimin arası sigara kokuyor kız arkadaşımın yanına bile yaklaşamıyorum 2 dakika koşunca soluk soluğa kalıyorum hiç girme o toplara bence ama sen bilirsin.
Night blue neresi hafif? Aqua desen anlarım da Marlboro Red’den sonra gelen en tatminkar sigaradır. Night blue ile başlarsa sigaraya küser.

Sigaraya yeni başlayacagim, Winston Slender Blue ağır mı ya da bakkalda satılan hafif sigaralar hangileri?

20 senedir sigara içen birisi olarak söyleyebilirim şu anki kadar leş bir dönem hiç görmedim. Eskiden de çok kötü sigaralar vardı ama ucuza satılırdı, arada para olmayınca alırdık. Şu an bütün sigaralar o seviyeye geldi. Marlboro, winston, muratti, camel, parliament vs hepsi efsane idi. Hepsinin tadı hala hafızamda. Şu an hepsi leş, çamur gibi.

Şu an ne içtiğinin pek önemi yok, hepsi en dandik, en kalitesiz tütünlerden imal ediliyor. O yüzden sigara içmek zaten iyi bir şey değil hatta 20 senelik tiryaki olarak enayilik diyebilirim ama şu an sigaraya başlamak extra enayiliktir.

Belli ki yaşı küçük bir kardeşimizsin bazı nedenlerden dolayı sigara içmek istiyor olabilirsin ama dediğim gibi 20 senelik sigara içicisi olarak şu an başlamanı hiç tavsiye etmem. Çok yazık edersin kendine.

sigara içmeyi planlıyorsun ve hangisinden başlasam diye fikir alıyorsun, bir bana komik geliyor heralde

Sigaraya yeni başlayacagim, winston slender blue ağır mı ya da bakkalda satılan hafif sigaralar hangileri?

Winston aydan aya tadı değişiyor bende anlamıyorum yeni başlayacaksan kent D-range blue al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı