Wintable Sanal İşletim Sistemi

Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Wintable Nedir ?

Wintable, Windows üzerinde çalışan sanal işletim sistemidir. Türk tabanlı olup her aşaması bizler tarfından geliştirilmiştir. Günümüzdeki işletim sistemlerine karşı çok eksiği bulunmaktadır. Ancak ilerleyen zamanlarda tüm eksiklikler giderilecektir. İlk sürümü 17 Mart tarihinde yayınlanacaktır. İlk sürümde temel araçlar bulunmaktadır. Web tarayıcısı, Hesap Makinesi, Not Defteri, Müzik Çalar bulunmaktadır. İlk sürümün yayınlanmasının ardından ara vermeden yenilikler eklenilmeye devam edilecektir. Tüm görüşlerinizi, fikirlerinizi, yorumlarınızı belirtebilirsiniz. Wintable'da bulunmasını istediğiniz uygulama, araç vs varsa bizlere iletebilirsiniz. Mümkün olanları ekleyeceğiz. Ancak öncülük yeni fikirlerin ortaya konmasıdır. Örneğin Windows 10'da şu özellik var Wintable'da da olsun gibi değil. Wintable'ı diğer işletim sistemlerinden bir adım önde tutucak fikirlere ihtiyacımız var. Tüm herkese şimdiden teşekkürler. Umarım bu geliştirdiğimiz proje hoşunuza gider.

Başer Yazılım hakkında tüm bilgilere, duyurulara kolayca ulaşabilmek için Android uygulamamızı yükleyebilirsiniz.

Başer Yazılım App Google Play Linki : Başer Yazılım App - Google Play'de Android Uygulamaları

Birkaç resim :

Untitled.jpg
Untitled2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Henüz yayınlanmadı. Uzun süredir proje ile ilgilenemedik bazı aksaklıklardan dolayı ancak kaldığımız yerden devam ediyoruz. Kısa zaman içerisinde test sürümü yayınlamayı planlıyoruz.7

Mobil uygulamamızdan ve web sitemizden bilgi edinebilirsiniz.
Mobil uygulamamız konu da belirtilmiştir.

İlginiz için teşekkürler.

Henüz yayınlanmadı. Uzun süredir proje ile ilgilenemedik bazı aksaklıklardan dolayı ancak kaldığımız yerden devam ediyoruz. Kısa zaman içerisinde test sürümü yayınlamayı planlıyoruz.7

Mobil uygulamamızdan ve web sitemizden bilgi edinebilirsiniz.
Mobil uygulamamız konu da belirtilmiştir.

İlginiz için teşekkürler.

1 Ağustos 2016 tarihinde Wintable Sanal İşletimimizin duyurusunu yapacağız. Bir video ile Wintable hakkında tüm bilgileri paylaşacağız.

Konuyu takip eden arkadaşlardan bir fikir , düşünce için ricam olucaktı. Ricam şu :
Wintable Türkçe dil olarak geliştiriliyor ancak Türkçe hariç İngilizce ve Almanca dilleride eklemek istiyorum ve Tüm diler tek uygulama altında mı olsun yoksa ayrı ayrı indirilmeye mi sunulsun ?
Fikirlerinizi iletirseniz sevinirim şimdiden herkese Teşekkürler.

Masaüstü ikonların etrafındaki kare çizgiler görüntüyü oldukça bozuyor eğer yapılabiliyorsa o çizgilerin kaldırılmasını ve ikon seçildiği zaman yuvarlak içerisinde seçilmesinin ufak da olsa (en azından görüntü bakımından) fark yaratabileceğine inanıyorum

Bir de uygulama kurulumları falan '.exe' biçiminde mi olcak?

Son düzenleme:
Dil konusunda ve masaüstü ikonları hakkında ilettiğin fikrin için teşekkürler. İkonlar hakkında çalışmalar yapıp düzeltmeye çalışacağız. Uyguluma şuan beta olduğu için kurulum bulunmamaktadır. Zip şeklinde olacak. Tam sürüm yayınlandığı zaman exe şeklinde kurulum yapılacaktır.

Mehmetemre Fikirleriniz için tekrardan teşekkürler.

Wintable Beta 2 sürümü " ilk sürüm " sitemizde yayınlanmıştır. Sitemizden ücretsiz indirebilirsiniz.

28.10.2016 tarihinde Wintable Beta 4 yayınlanmıştır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı