Wireless kulaklık önerisi

Bende hala araştırıyorum 2 gün önce Amazon paramı iade etti. HyperX Cloud Flight Wireless ve HyperX Cloud 2 Wireless arasında gidip geliyorum.

Benim yeterince param olsa Cloud 2 Wireless almak istiyorum ama malum dolar uçuyor ben blackshark V2 düşünüyorum.
Corsair HS70 Pro modeline de bakabilirsiniz. Kendim kullanıyorum. Gayet memnunum. Sorunuz varsa cevaplarım.

Fiyatı yüksek olsa da düşünebilirim. Herhangi bir sorunu var mı?

Fiyatı yüksek olsa da düşünebilirim. Herhangi bir sorunu var mı?

En yüksek ses seviyesinde dip ses yapıyor birazcık. Ama bu tüm Wireless kulaklıklarda var. Zaten en yüksek seviyeye kulaklarınız çok dayanmaz. Sesi gerçekten yeterli. Sorun olarak görebileceğim diğer şey ise Microusb girişi olması. Type-C olsa daha iyi olurdu. Onun dışında Corsair Void kulaklığın çok önünde. İkisini de kullandım. Malzeme kalitesi olarak özellikle cidden önde. Esneklik bakımından cidden çok zorlamayın. Esnek olduğunu söyleyemem. Bunlar dışında her şeyinden gerçekten son derece memnunum. Bir daha alacak olsam düşünmeden alırım. Ayrıca HS70 Pro modeline bakın. Bluetooth'ya da düz HS70 modeline değil. Pro olmasına dikkat edin.

Not: Son eksikliği de sadece PS4 ve PC uyumlu. Biraz daha çeşitli olabilirdi. Ama bütçeye göre bu kadar maalesef.

En yüksek ses seviyesinde dip ses yapıyor birazcık. Ama bu tüm Wireless kulaklıklarda var. Zaten en yüksek seviyeye kulaklarınız çok dayanmaz. Sesi gerçekten yeterli. Sorun olarak görebileceğim diğer şey ise microusb girişi olması. Type-C olsa daha iyi olurdu. Onun dışında Corsair Void kulaklığın çok önünde. İkisini de kullandım. Malzeme kalitesi olarak özellikle cidden önde. Esneklik bakımından cidden çok zorlamayın. Esnek olduğunu söyleyemem. Bunlar dışında her şeyinden gerçekten son derece memnunum. Bir daha alacak olsam düşünmeden alırım. Ayrıca HS70 Pro modeline bakın. Bluetooth'ya da düz HS70 modeline değil. Pro olmasına dikkat edin.

Not: Son eksikliği de sadece PS4 ve PC uyumlu. Biraz daha çeşitli olabilirdi. Ama bütçeye göre bu kadar maalesef.

Yüksek seste şarkı dinlemeyi çok seviyorum dip ses sorunu kullandığım kulaklıkta mevcut bıktım dip sesten o yüzden çok dip ses olmasa daha iyi olur. Kablosuz çok istiyorumda hem fiyatlar hem de sorunları var galiba kablolu terci edeceğim. Yardımların için teşekkürler.

Arkadaşlar bütçeyi arttırdım 1500 civarı düşünüyorum ikinci el de alabilirim. Corsairi kimse beğenmemiş. Teşekkürler önerileriniz için şimdiden

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı