Wireless kulaklık önerisi

CarryLeMore

Decapat
Katılım
14 Aralık 2021
Mesajlar
964
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar yeni kurlara fiyatlara uygun bir konu bulamadım ve ben de yenisini açmaya karar verdim. Wireless bir kulaklığa ihtiyacım var ancak hafiflik benim için çok önemli 7.1 olmasını istiyorum. ASUS ROG STRIX Fusion kulaklığımı 1 saat kullandım ve uzun süredir kutusunda satılmayı bekliyor, baş ağrısından dolayı sürekli sağlık problemi çeken birisi olduğum için kulaklık bana ağır ve sıkı geldi o zamandan beri Razer BlackShark V2 THX kullanıyorum ve çok memnunum ses kalitesi olsun konforu olsun (mikrofon kalitesi iyi değil sanırım ama neredeyse hiç kullanmadım harici profesyonel ses kartım ve kondenser mikrofonum var) ancak kablolu bana kablosuz gerekmekte belirttiğim gibi mikrofon kalitesinin çok bir önemi yok ancak benim setupumun kalitesini yakalıyorsa elimdekileri satar onu kullanırım yer kaplamamış olur.

Kulaklıkta aradığım şeyler:
Hafiflik ve konfor.
Pedlerinin kumaş olması ve değiştirilebilmesi.
FPS oyunlarda rakibi rahat bulabileyim.
Film müzik performası iyi olsun.
Mikrofon kalitesinin bir önemi yok.

İstediğim şeyleri karşıladıktan sonra bir fiyat sınırım yok ancak çok da uçmayı tercih etmiyorum en uygun seçeneklere öncelik vereceğim normal olarak. 190 boyunda yapılıyım buna doğru orantılı olarak kafama da büyük diyebiliriz sanırım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
G733 kullanıyorum ama FPS için eski kulaklığım SteelSeries Arctis 7 ile kıyasladığımda yetersiz kalıyor ancak kullanılabilir mi? tabii ki! ama eğer alabiliyorsan SteelSeries Arctis 9 al fiyatı tuzlu gelirse SteelSeries Arctis 7 (siyah "beyazı leş gibi sararıyor") alabilirsin 1.700 liraya ara sıra indirime düşüyor. Son olarak G733'de öneririm kötü değil kesinlikle hatta aşırı hafif neredeyse hiç hoparlör kullanmıyorum ve asla baş ağrıtmıyor. Bu önerdiğim üç kulaklıkta sizi üzmez hafiflik konusunda G733 aradığınız kulaklık olabilir.
 
Ben de Arctis 7 ve G733 arasında kaldım ama forumlarda hep almayın demişler korktum açıkçası özellikle G733 için fazlasıyla demişler (static white noise eğer varsa katlanamam buna) Pro X hakkındaki düşünceleriniz neler?
HS 80 de güzele benziyor
G733 kullanıyorum ama FPS için eski kulaklığım SteelSeries Arctis 7 ile kıyasladığımda yetersiz kalıyor ancak kullanılabilir mi? Tabii ki! Ama eğer alabiliyorsan SteelSeries Arctis 9 al fiyatı tuzlu gelirse SteelSeries Arctis 7 (siyah "beyazı leş gibi sararıyor") alabilirsin 1.700 liraya ara sıra indirime düşüyor. Son olarak G733'de öneririm kötü değil kesinlikle hatta aşırı hafif neredeyse hiç hoparlör kullanmıyorum ve asla baş ağrıtmıyor. Bu önerdiğim üç kulaklıkta sizi üzmez hafiflik konusunda G733 aradığınız kulaklık olabilir.

Neden G733e geçtiniz sormamın bir mahsuru yoksa
 
Son düzenleme:
Ben de Arctis 7 ve G733 arasında kaldım ama forumlarda hep almayın demişler korktum açıkçası özellikle G733 için fazlasıyla demişler (static white noise eğer varsa katlanamam buna) Pro X hakkındaki düşünceleriniz neler?
HS 80 de güzele benziyor.

Neden G733e geçtiniz sormamın bir mahsuru yoksa.

Üstüne bastım kırıldı ayrıca klavye, mouse Logitech eko sistem olsun bari dedim.
 
Ben 2 yıldır Corsair Void Pro Wierless kullanıyorum tavsiye ederim aradığın özellikleri karşılar.

Bana göre ağır hocam yinede teşekkür ederim
Üstüne bastım kırıldı ayrıca klavye, mouse Logitech eko sistem olsun bari dedim.
arctis 9 gereksiz pahalı geldi sizce g733 mü arctis 7 mi g733de white noise sorunu olduğunu duydum doğru mu bir de 733ü küçük kafalı insanlar alsın büyük kafada rahatsız ediyor demişler doğru mu
 
Her iki kulaklıkta white noise sorunu yaşamadım G733'ü kafa bandı olmadan kullanıyorum kafa bandı olunca biraz sıkıyor. Alacaksan G733 al Arctis 7 G733'e göre daha ağır baş ağrıtma olasılığı yüksek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı