Wireless sürücüsünü devre dışı bıraktıktan sonra ne yapılmalı?

Mutig

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, laptop kullanıyorum. Laptopu kapatmadan 1 saatliğine uyku moduna aldım, açtığımda Wi-Fi simgesi yoktu. Biraz karıştırdım video falan izledim. Tam yapacakken Wireless sürücüsünü devre dışı bıraktım, sürücü geri gelir aktif ederim diye düşündüm ama sürücü gitti (galiba sildim :D). Adını da hatırlamıyorum. W11 kullanıyorum, sürücü önerisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    79,9 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    83,9 KB · Görüntüleme: 28
Herkese merhaba, laptop kullanıyorum. Laptopu kapatmadan 1 saatliğine uyku moduna aldım, açtığımda Wi-Fi simgesi yoktu. Biraz karıştırdım video falan izledim. Tam yapacakken Wireless sürücüsünü devre dışı bıraktım, sürücü geri gelir aktif ederim diye düşündüm ama sürücü gitti (galiba sildim :D). Adını da hatırlamıyorum. W11 kullanıyorum, sürücü önerisi olan var mı?
Laptop marka modelinle kendi sitesinden WiFi sürücüsü indir içinde setup dosyası varsa onunla kur daha sağlıklı olur yoksa aygıt yöneticisi içerisinde sol üstte yeni aygıt ekle gibi birşey var onunla yükle.

Aygıt yöneticisinde mercek simgeli yenile gibi bir buton var üstte. Ona tıkla bağlı tüm aygıtları yeniden tarasın wifi gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı