Wise Game Booster kullanılır mı?

Reend

Hectopat
Katılım
8 Ağustos 2020
Mesajlar
718
Çözümler
3
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4GB RAM DDR3
Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz
Intel HD Graphics 4400
128GB SSD
Cinsiyet
Erkek
Razer Cortex kullanıyordum bir süredir bu Silver etkinlikleri için indirmiştim sileceğim zaten bir işe yaramıyor. Bilgisayarım eski olduğu için performans arttırıcı uygulamalara ihtiyacım var, Wise Game Booster gözüme çarptı sizce kullanılır mı? Sizdeki performansı nasıl?
 
Bu tarz şeyler yerine performans ISO'larından en mantıklısını kurup, her şeyi performansa göre ayarlamanız daha sağlıklı olacaktır. Hocalarımın da dediği gibi Game Booster gibi programlar pek bir işe yaramaz. (Performans açısından daha sağlıklı olur demek istedim, güvenilirlik açısından orijinal olmayan ISO'larda kötü.)
 
Bu tarz şeyler yerine performans ISO'larından en mantıklısını kurup, her şeyi performansa göre ayarlamanız daha sağlıklı olacaktır. Hocalarımın da dediği gibi Game booster gibi programlar pek bir işe yaramaz. (performans açısından daha sağlıklı olur demek istedim, güvenilirlik açısından orijinal olmayan ISO'larda kötü.)

Ben başka ISO kullanma taraftarı da değilim arka plan uygulamalarını kapatıp işe yaramayan uygulamaları silmek işe yarar.
 
Ben başka ISO kullanma taraftarı da değilim arka plan uygulamalarını kapatıp işe yaramayan uygulamaları silmek işe yarar.
Hocam bilgisiyarı 1 - 2 ay önce formatladım gereksiz program yok yapabileceğim tüm performans ayarlarınıda yapmama rağmen oynadığım oyunlarda gram fps artışı yok o yüzden game boosterlara bir tık yöneldim.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodakileri yaparsanız gayet yeterli olacaktır.
 

Geri
Yukarı