Wish Alışveriş Sitesi Güvenilir mi?

Moon 21

Decapat
Katılım
29 Mayıs 2019
Mesajlar
334
Çözümler
1
Yer
KKTC Girne
İyi akşamlar, az önce Wish adında bir alışveris uygulaması keşfettim, 1000 lira ürün 100'e, 600 lira ürün 67 liraya satılıyor, bunun gibi bir sürü ürün var, aşırı ucuz tedirgin oldum, bu siteden alışveriş yapılır mı? Fiyat karşılaşması:

Wish'de 4'de 1 fiyatı.
 
Aldığın ürünü gönderirler ama ne aldığından emin olamazsın. Wish sitesinden alınan 1080lerin biosu yeniden yazılmış 1060lar olarak felan çıkıyor çin malı vs alırsan. Alacaksan en azından Aliexpressten al.
 
Arkadaşlar sakın wishten alışveriş yapmayın. Ben 32V şarjlı matkap aldım. Özelliklerin hepsi belirtilmişti. Ürünü aldıktan sonra birkaç gün sonra ilandaki bilgiler ve görseller değiştirildi. Matkap ucu yaptılar. Ürünü iptal etmeye kalkıştım kabul etmediler. Sitenin kendisi dolandırıcı. Aliexpress sağlam bir firma.
arkadaşlar sakın wish ten alışveriş yapmayın.ben 32v şarjlı matkap aldım.özelliklerin hepsi belirtilmişti.ürünü aldıktan sonra birkaç gün sonra ilandaki bilgiler ve görseller değiştirildi.matkap ucu yaptılar.ürünü iptal etmeye kalkıştım kabul etmediler.sitenin kendisi dolandırıcı.aliexpress sağlam bir firma.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı