Witcher 1-2 oynanmadan 3 oynanır mı?

Muhterem Musti

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce yarım bırakmıştım şimdi ise hikayeyi unuttuğum için baştan başlamak istiyorum. 3 oyuna da sahibim fakat 1. oyun bana eski geliyor, 2. oyunu da oynamayı düşünmüyorum. İlk 2 oyunun hikaye özetini izlemesem yeter gibi sizce ne yapmalıyım? Hikayeden çok geri kalacaksam belki Witcher 2'yi oynayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek bir şey anlamazsın, yani ilk iki oyunun özeti vs varsa oku bence sonuçta oyunlar birbiriyle bağlantılı, alabileceğin keyfi maksimuma ulaştırmak için diyoruz. :D

Hocam hikayeden geri kalacağımı az çok biliyorum zaten. Sadece özetini okusam veya izlesem hikayeden fazla geri kalır mıyım diye düşünüyorum.
Hocam 3 oyna geç kafa yormaya gerek yok izleyeceksen 1 ile 2'yi izleyebilirsin çok istiyorsan oynamak için illa 1 2 oynayacağım diye tutturmanın bir manası yok.

Hocam 3 oyna geç kafa yormaya gerek yok izleyeceksen 1 ile 2'yi izleyebilirsin çok istiyorsan oynamak için illa 1 2 oynayacağım diye tutturmanın bir manası yok.
Doğrudur, hatta ikinci oyunu oynayabilir bence çünkü hiç fena değil, oynanış açısından da 3'e de benzer. İlki okuyup veya izlese de olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı